CHEF OBIE & MGJ CONSULTANCY

CHEF OBIE & TEAM MGJ CONSULTANCY AKTIF MENGADAKAN KELAS / KURSUS MASAKAN PERNIAGAAAN DAN KOMERSIL POPULAR BERTESTIMONI SEJAK 2012 HINGGA KINI.
DI AMPANG , SELANGOR DAN DI BANGSAR KUALA LUMPUR.

MENJADI PILIHAN WARGA TEMPATAN , WARGA ANTARABANGSA DAN JABATAN KERAJAAN

MENJADI JURUCAKAP PELBAGAI PRODUK , PERUNDING F&B , PERUNDING MAKANAN , FOODSTYLIST , PENULIS JEMPUTAN / PHOTOSHOOT UNTUK MEDIA MASSA DAN ELETRONIK ,PERUNDING PENJUALAN HOTEL DAN RESORT JUGA PERUNDING HARTANAH DI MALAYSIA

HUBUNGI

017 2260719 CHEF OBIE

016 9166010 P.A NESA

013 7326939 FAD KADEEN .

Follow Instagram @chef_obie_official & @mgj_consultancy

obieber

Ahad, 31 Julai 2022

KELAS MASAKAN HANYA DI BULAN OGOS "KELAS MINI 1000 TIDAK FAIL "

 KELAS MASAKAN HANYA DI BULAN OGOS

"KELAS MINI 1000 TIDAK FAIL "

Eksklusif Bulan Kemerdekaan.
( Waktu Terhad Limited Time Hanya Sepanjang Bulan August | Ogos )

Fees RM1000 Utk Setiap 1 Pilihan Kelas ❤
1.Tidak Fail Karipap Sardin & Kentang Hj Hussin
2.Tidak Fail Donut Pandan Gula Bob Jalil
3.Tidak Fail Cakoi , Baby Cakoi & Kaya Pandan Abam Janggut
4.Tidak Fail Bee Hoon Goreng Aunty Siew Lin
5.Tidak Fail Nasi Goreng Hotel & Pasar Malam
6.Tidak Fail Pau Kelapa Makcik Kiah
7.Tidak Fail Roti Benggali Bai Singh
8.Tidak Fail Vadai & Coconut Chutney Adik Manis
9.Tidak Fail Cucur Udang , Cucur Jagung & Sos Cili Kassim Selamat
10.Tidak Fail Roti John Abang Sayang
11.Tidak Fail Gorengan Jalanan Wak Raden ( Pisang , Keledek , Sukun & berkaitan )
12.Tidak Fail Ayam Goyeng Singget Kanopi





Tenaga Pengajar Profesional : Chef Obie ( Chef Profesional )
( Berpengalaman menghidangkan menu-menu pelbagai masakan , pastry & kek untuk King Fadh Arab Saudi & Sultan Brunei juga VIP & VVIP Malaysia juga merupakan anak didik Golden Hand Executive Pastry Chef Mahmod & Executive Chef William H Hewitt )
Lokasi : Merdeka Villa ,
Jalan Merdeka , Ampang
Landmark : Spectrum Mall
Berdekatan - LRT Cahaya , LRT Ampang ( 10-15 minit dari KLCC )
Masa : Setiap jenis kelas akan bermula pada pukul 9 pagi
Tarikh Kelas : Setiap Hari Kelas Diadakan Kecuali Hari Jumaat. Pelajar Boleh Pilih Sendiri Tarikh Dan Harinya.
Kelas : One day Course @ Kelas Sehari & Fully Hands On ( Sepenuhnya pelajar akan membuat sendiri memasak secara praktikal atas seliaan dan tunjuk ajar daripada chef profesional )
Peri Penting Untuk Pelajar : Pelajar WAJIB membuat dan menunjukkan RTK sehari sebelum kelas diadakan .
Keperluan : Pelajar hanya perlu membawa alat tulis dan apron sahaja , face mask dan sanitizer disediakan oleh pihak Chef Obie / MGJ CONSULTANCY.
Pelajar akan menerima 1 x Sijil ( no.siri )
Pelajar Wajib Membuat Pembayaran DEPOSIT 70% daripada Jumlah Penuh Yuran
ke salah satu akaun pilihan
i- CIMB 7619121286
ii- MAYBANK 151409098193
iii- BSN 14005-41-00008021-7
atas nama
Muhamad Gunawan Jamil
ATAU
Ke Akaun Syarikat MGJ CONSULTANCY
Bank Islam No akaun 12122010028739
Kemudian
Bukti Pembayaran Perlu Disimpan
p/s Anda wajib hubungi pihak chef obie atau wakil MGJ CONSULTANCY
di bawah ini sama ada melalui whatsapp atau call
Baki Yuran 30% Perlu diselesaikan Pada Hari kelas diadakan

MGJ CONSULTANCY

Terima Kasih

Komen
0 Komen

Tiada ulasan:

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign