CHEF OBIE & MGJ CONSULTANCY

CHEF OBIE & TEAM MGJ CONSULTANCY AKTIF MENGADAKAN KELAS / KURSUS MASAKAN PERNIAGAAAN DAN KOMERSIL POPULAR BERTESTIMONI SEJAK 2012 HINGGA KINI.
DI AMPANG , SELANGOR DAN DI BANGSAR KUALA LUMPUR.

MENJADI PILIHAN WARGA TEMPATAN , WARGA ANTARABANGSA DAN JABATAN KERAJAAN

MENJADI JURUCAKAP PELBAGAI PRODUK , PERUNDING F&B , PERUNDING MAKANAN , FOODSTYLIST , PENULIS JEMPUTAN / PHOTOSHOOT UNTUK MEDIA MASSA DAN ELETRONIK ,PERUNDING PENJUALAN HOTEL DAN RESORT JUGA PERUNDING HARTANAH DI MALAYSIA

HUBUNGI MGJ CONSULTANCY

017 2260719

017 2260719

017 2260719

email : mgjconsultancyfile@gmail.com & gunawan.jamil@gmail.com

obieber

Khamis, 12 September 2024

KELAS BUAT TRIPLE PES CHEF OBIE

KELAS BUAT TRIPLE PES OLEH CHEF OBIE

Ingin pelbagaikan lagi jenis perniagaan anda berasaskan pes ? Jom Join Kelas Buat Pes Chef Obie ,  merupakan kelas yang dicustom khas mengikut permintaan-permintaan pelajar kelas personal sebelum ini . Kelas masakan berasaskan perniagaan Chef Obie ini telah aktif sejak tahun 2012 hingga kini dan mendapat sambutan daripada peniaga juga usahawan tempatan dan luar.

Yuran RM 1700 Normal , Yuran RM1500 Pesara / Ibu Bapa tunggal / Penjaga Oku ***
Pilihan Pelajar subjek dibawah :
*** Setiap 1 subjek yuran adalah RM1700

Di bawah ini adalah pilihan-pilihan popular triple pes Chef Obie : 

TRIPLE PES SHELLOUT  

( Rahsia 3 jenis pes paling padu untuk hidangan berasaskan seafood atau makanan laut )

TRIPLE PES SAMBAL

( Rahsia 3 jenis pes sambal  padu sesuai untuk pelbagai jenis hidangan )

TRIPLE PES ASAM PEDAS

( Rahsia 3 jenis pes asam pedas padu sesuai untuk pelbagai jenis hidangan )

TRIPLE PES NASI AYAM

( Rahsia 3 jenis pes nasi ayam padu sesuai untuk pencinta nasi ayam tempatan )

TRIPLE PES NASI BRIYANI 

( Rahsia 3 jenis pes nasi beriyani padu sesuai untuk pencinta nasi beriyani )

TRIPLE PES SUP PADU

( Rahsia 3 jenis pes sup padu sesuai untuk pelbagai hidangan )

TRIPLE PES MASAKAN BRIYANI 

( Rahsia 3 jenis pes masakan briyani yang sesuai untuk masakan ayam , daging , kambing , udang dan sotong )

TRIPLE PES MASAKAN CINA

( Rahsia 3 jenis pes masakan cina yang sesuai untuk masakan ayam , daging , udang , sotong dan sayuran )

 TRIPLE PES GULAI MASAKAN PADANG

( Rahsia 3 jenis pes masakan padang yang sesuai untuk masakan ayam , daging , keting lembu , udang , sotong , ikan dan sayuran )

TRIPLE PES MASAKAN KARI MAMAK

( Rahsia 3 jenis pes masakan kari mamak yang sesuai untuk masakan ayam , kambing ,daging dan ikan )

TRIPLE PES MASAKAN HIJO

( Rahsia 3 jenis pes masakan hijo yang sesuai untuk masakan ayam , daging , udang dan ikan )

TRIPLE PES MASAKAN MERAH 

( Rahsia 3 jenis pes masakan merah yang sesuai untuk masakan ayam , daging , ikan dan makanan laut )

Lokasi : Area Lembah Klang / Kuala Lumpur
Masa : Setiap jenis kelas akan bermula pada pukul 1030 pagi
Tarikh Kelas : Sila whtasApp atau hubungi Chef Obie untuk Tarikh Terkini http://www.wasap.my/60172260719
Kelas : One day Course @ Kelas Sehari & Fully Hands On ( Sepenuhnya pelajar akan membuat sendiri memasak secara praktikal atas seliaan dan tunjuk ajar daripada chef profesional )
Keperluan : Pelajar hanya perlu membawa alat tulis dan apron sahaja , face mask dan sanitizer disediakan oleh pihak Chef Obie / MGJ CONSULTANCY.
Pelajar akan menerima 1 x Sijil ( no.siri )

Pelajar Wajib Membuat Pembayaran DEPOSIT 70% daripada Jumlah Penuh Yuran
ke salah satu akaun pilihan
i- MAYBANK 151409098193
atas nama
Muhamad Gunawan Jamil
ATAU
Ke Akaun Syarikat MGJ CONSULTANCY
Bank Islam No akaun 12122010028739
Kemudian
Bukti Pembayaran Perlu Disimpan
p/s Anda wajib hubungi pihak chef obie MGJ CONSULTANCY
di bawah ini sama ada melalui whatsapp atau call
Baki Yuran 30% Perlu diselesaikan Pada Hari kelas diadakan
MGJ CONSULTANCY
email : mgjconsultancyfile@gmail.com
SILA FOLOW FB PAGE : BAZAAR CHEF OBIE




Terima Kasih

Komen
0 Komen

Tiada ulasan:

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign