Obielicious

BENGKEL SENI MASAKAN PERNIAGAAN BERSAMA CHEF OBIE - Whatsapp 0172260719 / 016 9166010 ( HOT ! ) KELAS MASAKAN DAN BAKING PERSENDIRIAN + TESTIMONI PELAJAR ( HOT !)

FILE KIT + CD ROM PELBAGAI PERNIAGAAN BERASASKAN MAKANAN serta TESTIMONI PELANGGAN .

( hot ! ) 24 EBOOK MASAKAN , KEK ,PASTRI DAN BAKERI CHEF OBIE UNTUK MALAYSIA , SINGAPURA , NEGARA BRUNEI DARUSSALAM & INDONESIA SILA WHATSAPP SEGERA 0172260719 FREE 3 EBOOK ( Harga dlm Ringgit Malaysia )
( hot ! ) PENULIS JEMPUTAN MAJALAH MASAKAN TEMPATAN & PHOTOSHOOT UNTUK MAJALAH & MEDIA MASSA / ELETRONIK

Tempahan Katering Untuk Pelbagai Majlis / Pejabat & sebagainya - SKY CHEF & KHUZRASA Katering Kuala Lumpur Hubungi Segera chef obie 017 2260719 , Puan Khurzaidah 019 6460409 Call @ whatsapp

bE mY Heartbeat..!

IKLAN POPULAR

PERHATIAN :

PELUANG ANDA BERIKLAN DI BLOG POPULAR CHEF OBIE !!!

DENGAN HARGA SERENDAH RM50.00 SAHAJA

 SELAMA SEBULAN DI POST-POST POPULAR

 & SELAMA SETAHUN DI PAGE- IKLAN POPULAR chef obie.

 Sila whatsapp @ contact chef obie ditalian




Syarat-syarat

1.Warganegara Malaysia

2.Tiada Had Usia & Jantina

3.Iklan Tidak Boleh Berunsur Lucah & Skim Cepat Kaya

4.Pelbagai jenis iklan dibenarkan sama ada dalam bentuk 
info- , picture jpeg dan sebagainya


Terima Kasih 


*******




P/S ebook ialah buku eletronik dlm software PDF mudah dibuka dlm hp,smartphone,laptop@lappy & komputer.Ia sungguh praktikal & anda boleh baca &buat rujukan ebook dimana2 sahaja.





Dapatkan MAJALAH AROMA 

AROMA NOVEMBER 2015

Jom dapatkan di pasaran sekarang..

Isu menarik !

1 Minit Pikat Selera anak-anak dengan menu kreatif ,
Resepi-resepi menarik untuk dicuba..
Thumb's Cafe ketengahkan konsep Klasik Melayu ,
Cakar Ayam kuih Tradisional , 
Warisan Berzaman !

Hubungi : 018 3536879 Cik Siti Dimiatie















Umrah 2016

Assalamualaikum..
Promosi pakej umrah bersama 

AZZAHRAA TRAVEL

Beminat dengan pakej yang kami tawarkan?
Hubungi kami ditalian 07-3877966 atau email kepada kami
azzahraatravel@gmail.com..


DAFTAR SEGERA!!















Alhamdulillah... selepas Kambing Golek FarmBerryπŸ’ mendapat tempat dihati pelanggan, kami dalam 'usahakeras' menyiapkan design konsep foodbooth untuk bersama dalam event Disember nanti. Nantikan produk wraps grilled and fried berasaskan kambing di sana! Promosi menarik juga menanti anda. Save the date ok!
πŸ˜šπŸ˜˜πŸ˜™

Kepada wakil-wakil kami yang menanti produk sejukbeku pertama FarmBerry πŸ’ diharap bersaba
r kerana sudah diperingkat packaging. Kami perlu memastikan produk yang berkualiti, kemas dan comel sebelum sedia dipasarkan.😊

Tempahan aqiqah sembelihan dan siap masak, susu segar berperisa dan kambing golek terus dibuka. Jujur, kami sangat teruja dengan progress FarmBerry πŸ’. Sokongan anda adalah pembakar semangat kami.

Hubungi Kami : 012 7241433 FARMBERRY

LOT. 2822 JALAN SIANTAN , BT 10 , KEBUN BARU 
TELOK PANGLIMA GARANG
SELANGOR DARUL EHSAN





HOTEL ARMADA PETALING JAYA



4 star Business Class



25- storey

257 rooms and 4 -storey podium with basement carpark.







-208 Deluxe standard rates RM495+

-26 Premier Deluxe standard rates RM595+

-20 Admiral Premier Deluxe standard rates RM705+

-3 Admiral Suites standard rates RM925+



Land - 106,287 square feet -leasehold expiring on 6 febuary 2071

Retail space- Lettable area 104,430 square feet

Value  : RM200 Million
( nego )

Dining & Ent.

-Utara Coffe House

( Piano Lounge , the merchant live , the merchant bar , Banquet  & meeting350- 500 for conference meeting .The ballroom - level 3 the latitude  )

Other Facilities
-Executive Floor

-Bell Service

-Valet Service

-Gym

-Room Service

-Family Plan

-Special Term
-Long Term Rates


Certification

- Malaysia Association of Hotel 

-Ministry of Culture,art and tourism,Malaysia ( vlassified as 4 star Hotel )

-Akta Industri Pelancongan 1992

-Internatiinal Hotel & Restauran Association

- Malaysia Employers Federation



Serius Buyer Only 

Please email to
malaysiapropertiespure@gmail.com








Hot Properties : Bangunan Untuk Dijual

Bangunan sebelah Yee Seng Building 

11A,jln Raja Chulan


Price RM 20 million

Individu Title


Company own



Freehold


Land size - 3300 sf

2 lift 

10 storey 

A Serius Buyer Only
email To
malaysiapropertiespure@gmail.com







Korang yang menjaga kebersihan diri dan kecantikan dan kehensaman. Chef obie nak rekemen satu produk yang alami atau semulajadi natural gitew...Brand  ROOTS HOMEMADE B&B , memang tiada dipasaraya - hanya ada melalui online ordering , dibuat secara eksklusif ..kawan chef ni pakar kecantikan alami jadi ...produk yang dihasilkan juga natural dan berkualiti ..Confirm TIADA ALKOHOL , TIADA PARABEN , TIADA SINTETIK AROMA , TIADA SLS atau bahan TERLARANG ! YANG PALING PENTING.. SCRUB YANG PALING " FRIENDLY" UNTUK muka menggunakan minyak badam tulen.
Nampak kan pix di atas ,
Yang sebelah kiri tu 
1.LIME ROSEMARRY FACE SCRUB 100 gm
Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk yang sensitif ! chef bukan nak puji lebih dengan produk ni , sebab chef adalah pengguna tegar produk ni , maklumlahlah kulit mudah sunburn dan berminyak.Tetiba kawan rekemen kan produk ni...Try lah guna pakai..tengok seminggu 3 kali pakai..kulit muke ni..warna gak sekata dan yang jelas, rasa fresh & cleans. Satu lagi..baunya yang segar dan aromatik buat korang jatuh hati punyela...
Bahan buatan dari minyak badam sweet , minyak rosemarry , gula , Lime Zest , minyak Lemon dan Frankincence oil...korang try la sapu di muke...dan bilas dengan air !
Yang Tengah 
2.RELAX & REPAIR SCENTED BATH SALT 100gm
Yang ni pulak..memang awesome...fungsi membuang sel kulit mati dan menyegarkan selain aroma terapi relaxing yg bikin korang layan punye... Cara guna senang aje , ini untuk rendaman kaki dan membersihkan kaki..kurang perlu campur sedikit bahan ni dalam air suam , dan rendamkan kaki lebih kurang 15 minit , jangan terkejut bila air bertukar warna..dan kaki korang pun bertukar warna ..dan bersih..tinggal korang gosok-gosok sikit kat permukaan kulit kaki, tumit dan bilas dengan air.
Bahan buatan dari Garam Himalaya , Garam Epsom , minyak badam sweet , peppermint oil , Orange oil , cedarwood oil , Lemon oil dan menthol crystal
Yang Kanan  sekali
3.LIME ROSEMARRY BODYCRUB 100gm
Yang ini korang yg ade daki dibahagian leher mahupun gelap di bahagian tersebut , ketiak yang gelap kerana penggunaan deodorant..inilah jawapan kepada permasalahan korang tu , guna bodyscrub ni..sapu dan gosok di bahagian tersebut selain korang sapu lah satu badan...hahah akan luntur kedegilan kulit hitam yang korang risaukan selama ini , especially kaum hawa...
chef berani rekemen..sebab chef pengguna tegar produk ni...selain akan membuat chef rase segar dan muda selalu...walau dah kertu juge ni.
chef ambik pic ni pun guna smartphone aje tiada edit-edit yea...
PRODUK YANG SESUAI UNTK LELAKI DAN PEREMPUAN unisex gitew...YANG PALING PENTING SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT...sensitif ke meletif ke berjerawat ke ruam ke gatal-gatal ke semua boleh layan....
Harga untuk 3 botol ini Hanya RM29.90 sahaja..
Produk juga mudah dibawa ke mana-mana , ke sekolah , ke pejabat , travel pi holiday , balik kampung , camping dan sebagainya...chef lagi lah sekarang ni kan banyak masa di hospital..bahagian waris tu kan..memang bwak la..produk ni,sejuk aircond..kulit kering..bila guna produk ni..kulit rase segar dan minyak semulajadi !
yea..murah dan berbaloi dari segi kualiti...produk ni ramai amoi-amoi yang pakai...kali ni nak tengok jugak awek-awek kite guna pakai selain abam-abam diluar sana ! adik-adik remaja lagi sesuai...bertambah tegang lah kulit korang kalau pakai ni !
chef setiap kali pi bath layan facial & body scrub Roots ni...natural beb !
Chef dah guna pakai..korang bila lagi ? rasa bersih dan segar...tau
Senang aje.. BERMINAT ingin menggunakan produk ni..
Jangan segan contact chef obie atau DM atau PM ...
JIKA BERMINAT NAK JADI EJEN juga boleh
ke talian Hot
0172260719

TRAVEL KIT 
3 x 100g 
Hanya RM29.90

 Relax&Repair Scented BathSalt 100g
 LimeRosemary Face Scrub 100g
 LimeRosemary Body Scrub 100g
Semua diatas ni Dalam TRAVEL KIT RM29.90

Rase Fresh & Cleans πŸπŸ“πŸ‰πŸ‹πŸŠπŸ
DM FOR MORE INFO


 0172260719 chef obie
Ampang.Kuala lumpur.Telok Panglima Garang
#travelkit #rootsbypchaie #homemade #natural #preorder

Chef Jacket Unisex Murah Berkualiti




Chef Jacket Unisex ‪#‎chefobie‬ 


Size S,M,L,XL,XXL



Chef Jacket Putih/Hitam 

Chef Jacket : White / Putih / Black / Hitam


Button : Putih / hitam

Extra : Pocket hadapan dan pocket sisi untuk - pen / paring knife , lengan panjang

Jahitan : NAMA anda pada atas pocket kiri

Saiz : S / M / L / XL / XXL

Harga : RM 150.00 termasuk jahitan NAMA pada chef jacket

Kos Penghantaran  : *Semenanjung Malaysia ( RM 15)
*Sabah Dan Sarawak ( RM 20)



Cara Pembelian





1. Wajib  Membuat Pembayaran PENUH termasuk kos postage ke salah satu akaun pilihan 

i- CIMB 7619121286



ii- MAYBANK 151409098193



iii- BSN 14005-41-00008021-7

atas nama 

Muhamad Gunawan Jamil


2.Selepas membuat pembayaran PENUH Sila SMS Nama Anda ( Zahid ) ,Jumlah ( 1 unit ),Saiz ( L ), Harga ( RM 165.00 )termasuk kos penghantaran ,Alamat Anda ( 27,jalan mesra, Taman Mesra, 81700 Johor Bharu ) sms @whatsapp ke 017 2260719


3.Penghantaran chef Jacket merujuk kepada alamat yang diberi, Masa penghantaran 7 Hari waktu Bekerja tidak termasuk Cuti Public Holiday.


Chef Jacket Berkualiti

 




Inginkan chef jacket seperti chef obie gunakan ? ada nama Anda di bahagian atas pocket kiri ? Jahitan Nama anda termasuk Harga Chef Jacket hanya RM150 sahaja .


Sambil tu chef obie sharing filem hitam putih yang popular
Filem lakonan P.Ramle , S.Shamsuddin dan Aziz Sattar 
" Pendekar Bujang Lapok"

enjoy!



Terima Kasih

Komen
4 Komen

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

U r the Best
Chef obie

chefgunawanjamil Obie berkata...

I'm not the best, but always memperbaiki diri..
Thank You

Tanpa Nama berkata...

Awesome pastry chef....

Tanpa Nama berkata...

Awesome chef pastry

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign