CHEF OBIE & MGJ CONSULTANCY

CHEF OBIE & TEAM MGJ CONSULTANCY AKTIF MENGADAKAN KELAS / KURSUS MASAKAN PERNIAGAAAN DAN KOMERSIL POPULAR BERTESTIMONI SEJAK 2012 HINGGA KINI.
DI AMPANG , SELANGOR DAN DI BANGSAR KUALA LUMPUR.

MENJADI PILIHAN WARGA TEMPATAN , WARGA ANTARABANGSA DAN JABATAN KERAJAAN

MENJADI JURUCAKAP PELBAGAI PRODUK , PERUNDING F&B , PERUNDING MAKANAN , FOODSTYLIST , PENULIS JEMPUTAN / PHOTOSHOOT UNTUK MEDIA MASSA DAN ELETRONIK ,PERUNDING PENJUALAN HOTEL DAN RESORT JUGA PERUNDING HARTANAH DI MALAYSIA

HUBUNGI MGJ CONSULTANCY

017 2260719

017 2260719

017 2260719

email : mgjconsultancyfile@gmail.com & gunawan.jamil@gmail.com

obieber

Khamis, 14 Mac 2013

Makan Tengah Hari di Ikan Bakar Keramat

Perrgh... sedap memang sedap..lagi-lagi bila perut sedang lapar,
Baru-baru ini chef obie dan teman teringin la sesangat makan di ikan bakar keramat tu,
Chef Obie kalau ikan bakar suka ikan jacket.. manakala teman chef suka Terubuk..banyak tulang tu...

Kepada anda yang tercari - cari..


tempat makan ikan bakar yang sedap, Chef Obie rekemen di tempat ni la...
Ikan Bakar Keramat.. Hari kerja buka dari pukul 11 pagi hingga 4 petang..
Jom layan...hee ikan bakar ikan cencaru (jacket) dengan ikan terubuk, dimakan dan dicicah bersama air asam yang mengancam terangkat, serta ulam-ulaman...perrrghhh...nikmat,
Dahlah tengah hari cuaca agak panas memang sesuialah makan ikan bakar ni.., chef obie sempat minta sambal kicap..heeeee maklumlah orang johor

Terima Kasih

Komen
0 Komen

Tiada ulasan:

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign