Obielicious

KELAS MASAKAN PERNIAGAAN POPULAR + TESTIMONI PELAJAR - Whatsapp 0172260719 / 016 9166010 ( HOT ! ) MENJADI PILIHAN BAKAL PENIAGA & USAHAWAN MAKANAN DI MALAYSIA , SINGAPORE, HONG KONG , MALDIVES , JEPUN , IRAN DAN INDONESIA.

FILE KIT + CD ROM PELBAGAI PERNIAGAAN BERASASKAN MAKANAN serta TESTIMONI PELANGGAN .

( hot ! ) DEMO MASAKAN,PENULIS JEMPUTAN, PHOTOSHOOT UNTUK MEDIA MASSA DAN ELETRONIK

Tempahan Katering Untuk Pelbagai Majlis / Pejabat & sebagainya - SKY CHE Katering Kuala Lumpur Hubungi Segera chef obie 017 2260719 , Puan Khurzaidah 019 6460409 Call @ whatsapp

bE mY Heartbeat..!

Isnin, 4 Mac 2013

Pick pocket diklcc dalam butik converse

Syukur Alhamdulillah, pada hujung minggu..semalam chef obie selesai sahaja berurusan
Dengan pelanggan terus aje bersiap-siap hendak ke klcc bersama teman.
Planning asal nak pergi ke jalan tunku abdurrahman mencari produk keluaran Pustaka Nurul Iman,
ayahanda chef obie berpesan jika ke sana singgah di kedai buku disitu.
di sebabkan cuaca agak panas chef obie tak jadi pergi semalam, ganti hari lain
.. InsyaAllah


Diklcc,chef obie dan teman singgahlah sekejap dibutik converse, suasana dalam butik agak meriah dengan pelbagai bangsa
Dan pelanggan, termasuklah chef obie dan teman yang test kasut..sekejap nak cuba warna oren, sekejap
Belang harimau la..rambang mata juga lah semalam(butik converse buat sale)

Dalam pada keadaan butik yang sibuk, tiba-tiba chef obie , teman dan pelanggan dalam butik
Telah dikejutkan dengan peristiwa penyeluk saku atau pick pocket warga asing telah membawa lari bag tangan yang diletak dalam
Baby stroller, suami mangsa telah cuba mengejar penyeluk saku
Dari dalam butik, staf butik converse juga cuba menghalang si pencuri tapi tidak berjaya..

Pengajaran kepada semua termasuk chef pbie ? Jangan
Lah letak bag duit atau barang berharga di baby stroller atau
Ditempat yang mudah penyeluk saku ini melakukan jenayahnya. Kepada
Kaum lelaki simpat wallet anda dipocket bahagian hadapan, agar menyukarkan
Dari disapu lari hee.. manakala bagi kaum wanita yang membawa
Baby stroller jangan ambil mudah walau anda rasa selamat ....ditempat yang anda
Tidak jangka itulah yang perlu anda alert dan berhati-hati. Sedangkan dalam klcc pun boleh berlaku..

Lepas membeli belah dibutik converse tu, chef dan teman singgah lah sekejap untuk
Menjamu selera ..kat foodcourt aje..selera semalam nak makan makanan orang
Jepun..jadi sempat la order mee udon tempura dan appertizer idaho octopus...gambar chef obie cuba uploaad tapi
Tak boleh pula.. x mengapa esok-esok upload lagi.

Pada hari kejadian chef obie dan teman terserempak la
Dengan miyul dan aish anak buah kesayangan bersama dengan mummy & daddynya di isetan klcc.

Kepada chef obie sendiri dan juga anda semua, berhati dan berjaga
Ketika hendak bershopping..jaga baik -baik barang berharga tu.. peace



Terima Kasih

Komen
0 Komen

Tiada ulasan:

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign