CHEF OBIE & MGJ CONSULTANCY

CHEF OBIE & TEAM MGJ CONSULTANCY AKTIF MENGADAKAN KELAS / KURSUS MASAKAN PERNIAGAAAN DAN KOMERSIL POPULAR BERTESTIMONI SEJAK 2012 HINGGA KINI.
DI AMPANG , SELANGOR DAN DI BANGSAR KUALA LUMPUR.

MENJADI PILIHAN WARGA TEMPATAN , WARGA ANTARABANGSA DAN JABATAN KERAJAAN

MENJADI JURUCAKAP PELBAGAI PRODUK , PERUNDING F&B , PERUNDING MAKANAN , FOODSTYLIST , PENULIS JEMPUTAN / PHOTOSHOOT UNTUK MEDIA MASSA DAN ELETRONIK ,PERUNDING PENJUALAN HOTEL DAN RESORT JUGA PERUNDING HARTANAH DI MALAYSIA

HUBUNGI MGJ CONSULTANCY

017 2260719

017 2260719

017 2260719

email : mgjconsultancyfile@gmail.com & gunawan.jamil@gmail.com

obieber

Selasa, 7 Mei 2013

Kelas Persendirian : 3D Cake Waterfall / Kek 3D Air Terjun



Kelas Persendirian Chef Obie

Kelas kek Fondant 3D Waterfall / Air Terjun

MASA : 11 pagi - 5 petang

YURAN : RM 880 termasuk 1 Sijil Kehadiran

HARI : Isnin - Khamis
Jumaat ( Tiada Kelas )
Sabtu dan Ahad ( Tambahan Yuran Kelas RM100 )
Public Holiday atau Cuti Umum ( Tiada Kelas )

SUKATAN PELAJARAN : Demo - Asas Membuat Fondant Dan Gumpaste
( Resepi di sediakan )
Pengenalan kepada Fondant & Gumpaste 3D
Cara Pengurusan Dan Penyimpanan
Penggunaan CMC Tylose & Arabic Gum
Penggunaan Dan Teknik Mewarna
Cara Menyalut Fondant ke atas Kek Dummy ( styrofoam )
3 tier/ 3 tingkat
Teknik jika menggunakan Kek Sepenuhnya
Rekabentuk 3D, Batuan, Air Terjun, Percikan Air,
Marbling,Tumbuhan,ekstra karakter haiwan


KEPERLUAN : Pelajar perlu membawa Apron Sendiri ,Alatan Tulis, Tuaala Dapur dan Kotak Kek 12 inci atau lebih.

LOKASI KELAS : Merdeka Villa , Jalan Merdeka , Ampang ( landmark- Spectrum Mall )



TEMPAHAN KELAS : Untuk menempah kelas persendirian chef Obie .Hubungi talian 017- 2260719 atau email ke gunawan.jamil@gmail.com , untuk menetapkan Tarikh kelas dan Masa Kelas , Deposite Yuran Kelas RM 440 perlu dimasukkan ke Akaun MBB Maybank Muhamad Gunawan Jamil Nombor Akaun 151409098193

Terima Kasih

Komen
0 Komen

Tiada ulasan:

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign