CHEF OBIE & MGJ CONSULTANCY

CHEF OBIE & TEAM MGJ CONSULTANCY AKTIF MENGADAKAN KELAS / KURSUS MASAKAN PERNIAGAAAN DAN KOMERSIL POPULAR BERTESTIMONI SEJAK 2012 HINGGA KINI.
DI AMPANG , SELANGOR DAN DI BANGSAR KUALA LUMPUR.

MENJADI PILIHAN WARGA TEMPATAN , WARGA ANTARABANGSA DAN JABATAN KERAJAAN

MENJADI JURUCAKAP PELBAGAI PRODUK , PERUNDING F&B , PERUNDING MAKANAN , FOODSTYLIST , PENULIS JEMPUTAN / PHOTOSHOOT UNTUK MEDIA MASSA DAN ELETRONIK ,PERUNDING PENJUALAN HOTEL DAN RESORT JUGA PERUNDING HARTANAH DI MALAYSIA

HUBUNGI MGJ CONSULTANCY

017 2260719

017 2260719

017 2260719

email : mgjconsultancyfile@gmail.com & gunawan.jamil@gmail.com

obieber

Selasa, 23 Julai 2013

Cara-cara Membuat / Menganyam Ketupat Bawang



Cara-cara menganyam Daun ketupat Bawang...
Video ini dikongsi daripada youtube...
Kepada yang tak pernah membuat atau menganyam ketupat bawang..
sekarang bolehlah cuba yea...

Terima Kasih

Komen
2 Komen

2 ulasan:

Tengkubutang berkata...

hai.. salam kenal,
follower no.58
done follow sini,
jom follow teman yea .. =)

http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog

Chef Obie berkata...

wslm, salam kenal dan terima kasih..

peace..

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign