CHEF OBIE & MGJ CONSULTANCY

CHEF OBIE & TEAM MGJ CONSULTANCY AKTIF MENGADAKAN KELAS / KURSUS MASAKAN PERNIAGAAAN DAN KOMERSIL POPULAR BERTESTIMONI SEJAK 2012 HINGGA KINI.
DI AMPANG , SELANGOR DAN DI BANGSAR KUALA LUMPUR.

MENJADI PILIHAN WARGA TEMPATAN , WARGA ANTARABANGSA DAN JABATAN KERAJAAN

MENJADI JURUCAKAP PELBAGAI PRODUK , PERUNDING F&B , PERUNDING MAKANAN , FOODSTYLIST , PENULIS JEMPUTAN / PHOTOSHOOT UNTUK MEDIA MASSA DAN ELETRONIK ,PERUNDING PENJUALAN HOTEL DAN RESORT JUGA PERUNDING HARTANAH DI MALAYSIA

HUBUNGI MGJ CONSULTANCY

017 2260719

017 2260719

017 2260719

email : mgjconsultancyfile@gmail.com & gunawan.jamil@gmail.com

obieber

Khamis, 4 Julai 2013

Menuntut Ilmu Bersama Cake on Arts- Kak Lis dari Johor Bharu di Dessert TableSifu Kak Lis- sedang menunjukkan cara melukis / melakar ke atas fondant..
student masing-masing sibuk merakam video..heee layan..Pengalaman lebih 25 tahun dalam Hiasan dalaman dan grafik...bila dah ada mase..
tu yang melepaskan bakat pada fondant..dan sekarang..sharing knowledge kepada yang
berminat ..dengan seni macam ni... obie pun tak lepaskan peluang...maklumlah..minat bab seni lukis ni..ni hasilnya..boleh tahan tak?anak murid tak lawan sifu punya hasil karya...lagi..Sifu kak lis yang buat ni..setelah 2 minggu.. hasil lukisan kite tu akan kelihatan vintage..kelasss..Setelah melukis bunga..tiba melukis butterfly pulak....Apa pun kelas cake on arts kak lis yang telah diadakan di Dessert Table Mutiara Damansara ( tauke Puan Faridah )
enjoy dan banyak petua dan knowledge daripada sifu kak lis beri..terima kasih...
Insyaallah ...jika ada masa dan berkesempatan lagi..
akan join lagi kelas kak lis yang lain..

peace

Terima Kasih

Komen
0 Komen

Tiada ulasan:

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign