Obielicious

KELAS MASAKAN PERNIAGAAN POPULAR + TESTIMONI PELAJAR - Whatsapp 0172260719 / 016 9166010 ( HOT ! ) MENJADI PILIHAN BAKAL PENIAGA & USAHAWAN MAKANAN DI MALAYSIA , SINGAPORE, HONG KONG , MALDIVES , JEPUN , IRAN DAN INDONESIA.

FILE KIT + CD ROM PELBAGAI PERNIAGAAN BERASASKAN MAKANAN serta TESTIMONI PELANGGAN .

( hot ! ) DEMO MASAKAN,PENULIS JEMPUTAN, PHOTOSHOOT UNTUK MEDIA MASSA DAN ELETRONIK

Tempahan Katering Untuk Pelbagai Majlis / Pejabat & sebagainya - SKY CHE Katering Kuala Lumpur Hubungi Segera chef obie 017 2260719 , Puan Khurzaidah 019 6460409 Call @ whatsapp

bE mY Heartbeat..!

Sabtu, 10 Ogos 2013

Malaysia vs Barcelona lokasi dipindah ke Stadium Shah Alam




Salam Syawal semua...,

Pasti masih dalam mode berhari raya, obie semestinyalah....beraye di kg bersama mak, abah dan adik..maklum saudare mare masih ramai lagi yang akan kunjnug mengunjung.. dari satu rumah ke rumah saudara yang lain.Dalam pada mode beraya bie dan korang semua yang melayan bola sepak tempatan dan antarabangsa..pasti takkan melepas melayan game malaysia vs barcelona malam ni....Maklumlah isu padang bola yang sepatutnya diadakan perlawanan di Stadium Bukit Jalil..skang dah diubah ke stadium shah alam pula,...Tak mengapalah yang penting kite peminat bolasepak ni..masih boleh melayan game dan kelibat player antarabangsa seperti lionel messi dan neymar yang tengah panas tu..., harap player tempatan dapat belajar sesuatu daripada game malam nanti, walau apa pun tanggaapan peminat bolasepak tempatan, obie ucapkan selamat maju jaya dan bermainlah dengan bersungguh okay.. jangan pula terkedu dipadang bila terlihat kelibat superstar bolasepak macam lionel messi tu..heeee,

Sebelum ni THailand vs Barcelona.. thailand kena bedal 7 - 1, harap Malaysia Malam Ni jangan dibedal banyak-banyak macam game thailand...., Good Luck Harimau Malaya !
Jangan lupa kat TV3 ada siaran langsung malam ni...kepada yang tak pergi stadium pastikan tunggu depan tv sambil makan kuih raye...heee

Obie berkongsi info daripada- www.goal.com/malaysia

Stadium Shah Alam akan menjadi tuan rumah perlawanan antara Malaysia dan Barcelona, ​​dengan keadaan padang di Bukit Jalil yang dianggap oleh banyak pihak sebagai sebab di sebalik perubahan lewat
Dalam sentuhan lewat dan dramatik, venue perlawanan antara Malaysia dan Barcelona telah berubah dari Stadium Bukit Jalil ke Stadium Shah Alam.

Walaupun ada sebab-sebab rasmi telah diberikan lagi, ia disyaki bahawa keadaan padang di Bukit Jalil, yang telah dikritik, adalah sebab utama di sebalik keputusan ini lepas jam.

Ia bukan rahsia bahawa Bukit Jalil Stadium padang telah dalam keadaan yang dahsyat untuk sekian lama. Pegawai Barcelona telah memeriksa padang pada beberapa kesempatan sebelum ini, dan juga menunjukkan rasa tidak senang pada keadaan.

Walau bagaimanapun, pihak penganjur terus berdegil tentang hal itu, enggan membuat perubahan tempat walaupun panggilan oleh ramai beralih ke Stadium Shah Alam.

Tetapi apabila pemain mengambil Barcelona ke Stadium Bukit Jalil untuk sesi latihan mereka lebih awal petang ini, mereka telah apalled oleh keadaan padang, yang membawa kepada mesyuarat tergempar di One World Hotel.

Setelah membincangkan perkara itu di tangan, ia kini telah mengesahkan bahawa perlawanan akan dimainkan di Stadium Shah Alam, yang menjadi tuan rumah perlawanan antara Chelsea dan Malaysia bulan lepas.

Walaupun langkah ini adalah logik pada erti kata yang bola sepak, ia adalah mungkin untuk menjadi bencana logistik untuk penganjur, penaja dan juga penyiar permainan

Terima Kasih

Komen
0 Komen

Tiada ulasan:

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign