CHEF OBIE & MGJ CONSULTANCY

CHEF OBIE & TEAM MGJ CONSULTANCY AKTIF MENGADAKAN KELAS / KURSUS MASAKAN PERNIAGAAAN DAN KOMERSIL POPULAR BERTESTIMONI SEJAK 2012 HINGGA KINI.
DI AMPANG , SELANGOR DAN DI BANGSAR KUALA LUMPUR.

MENJADI PILIHAN WARGA TEMPATAN , WARGA ANTARABANGSA DAN JABATAN KERAJAAN

MENJADI JURUCAKAP PELBAGAI PRODUK , PERUNDING F&B , PERUNDING MAKANAN , FOODSTYLIST , PENULIS JEMPUTAN / PHOTOSHOOT UNTUK MEDIA MASSA DAN ELETRONIK ,PERUNDING PENJUALAN HOTEL DAN RESORT JUGA PERUNDING HARTANAH DI MALAYSIA

HUBUNGI MGJ CONSULTANCY

017 2260719

017 2260719

017 2260719

email : mgjconsultancyfile@gmail.com & gunawan.jamil@gmail.com

obieber

Khamis, 28 Julai 2016

Chef Obie di Program Anda

Chef Obie Di Program Anda



Kepada pengusaha :-

kedai kek ,
kelas memasak ,
kelas baking ,
persatuan ,
kelab ,
perseorangan ,
Institusi ,
production house,
blogger,
dan sebagainya.


Sebarang pertanyaan untuk mendapatkan 

perkhidmatan tenaga pengajar profesional

Program Masakan , Program Talk show ,

Program Events Anda ,
Program dikonti ,
Kelas Masakan atau Bengkel Masakan Anda

contoh :

1. Mengadakan kelas Asas Membuat Fondant dan Gumpaste
2. Mengadakan kelas Asas Membuat Roti dan Kek
3. Mengadakan Kelas Membuat Pelbagai Jenis Nasi- Nasi Buryani , Minyak ,Arab Mandy dan Nasi Kabuli
4. Bengkel Memasak Untuk Katering dan Hotel
5. Bengkel Asas Membuat Chilled kek 
6. Bengkel Asas Membuat Coklat dan dekorasi coklat
7. Kelas Chinese Cuisine- Membuat Dim Sum, Sos Yong Tau Foo- pedas dan hitam manis
8. Kelas Indian Cuisine- Membuat Roti Naan, Ayam tandoori , Kelapa chutney
9. Kelas Variasi kek keju
10.Bengkel Masakan Perkahwinan Melayu , Cina , India dan Barat
11.Kelas Membuat Variasi Swiss roll- Swiss roll Tiger , Japanese Swiss roll dan sebagainya
12.Kelas Asas membuat Candy, marshmallow dan gummy candy
13.Bengkel Tart dan Pie
14.Kelas Membuat Variasi Strudle- apple strudle, sweet curd strudle(Austrian dessert )
15.Bengkel Masakan Barat



16.Bengkel Masakan Timur Tengah
17.Kelas Membuat Turkish Dessert- Baklava
18.Bengkel Masakan Lauk Pauk- Berasaskan Ayam
19.Bengkel Masakan Lauk Pauk- Berasaskan Daging Lembu dan Kambing
20.Bengkel Masakan Lauk Pauk- Berasaskan Ikan dan Sayuran
21.Kelas Membuat Nugget , Meatball , Fish Ball , Crabstick dan fish Cake
22.Bengkel Membuat Kek 3D
23.Bengkel Membuat Ais Krim dan Sorbet
24.Kelas Membuat Sos Coklat , Sos Karamel , Sos Toffe , Sos Strawbwri , Sos Butterscooth



25.Kelas Variasi Waffle- plain waffle, coklat waffle ,cereal waffle , strawberi waffle
26.Kelas Pasta Italiano- spaghetti, lasagna , spiral etc
27.Kelas Pizza Italiano- pizza crispy , pizza bread and fusion pizza
28.Kelas Roasted- Ayam/kambing/ daging lembu Barat , Timur Dan Timur Tengah
29.Kelas Variasi Masakan Mee- Mee Rebus Johor , Mee Bandung , Mee Hoon Soup Utara , Mee Bakso
30.Bengkel Asas Membuat Pemanis Mulut / Dessert
31.Berkongsi Resepi kepada pendengar FM anda- di Konti Radio
32.Membuat demo memasak dan sebagainya di program tv anda.

dan pelbagai lagi mengikut permintaan.


Manakala bagi anda yang berada di Kuala Lumpur juga
digalakkan menghubungi chef untuk pengisian jadual
dan aktiviti program tahun hadapan dan hujung tahun ini 2016

Kerjasama yang baik sentiasa chef alu-alukan,


Sila lampirkan butiran anda dengan segera:-


Emailkan butiran anda ke

 gunawan.jamil@gmail.com

atau terus whatsapp ke talian

 017 2260719

Kerjasama yang baik amat chef hargai,

Salam Mesra dan
Terima Kasih





Terima Kasih

Komen
0 Komen

Tiada ulasan:

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign