CHEF OBIE & MGJ CONSULTANCY

CHEF OBIE & TEAM MGJ CONSULTANCY AKTIF MENGADAKAN KELAS / KURSUS MASAKAN PERNIAGAAAN DAN KOMERSIL POPULAR BERTESTIMONI SEJAK 2012 HINGGA KINI.
DI AMPANG , SELANGOR DAN DI BANGSAR KUALA LUMPUR.

MENJADI PILIHAN WARGA TEMPATAN , WARGA ANTARABANGSA DAN JABATAN KERAJAAN

MENJADI JURUCAKAP PELBAGAI PRODUK , PERUNDING F&B , PERUNDING MAKANAN , FOODSTYLIST , PENULIS JEMPUTAN / PHOTOSHOOT UNTUK MEDIA MASSA DAN ELETRONIK ,PERUNDING PENJUALAN HOTEL DAN RESORT JUGA PERUNDING HARTANAH DI MALAYSIA

HUBUNGI MGJ CONSULTANCY

017 2260719

017 2260719

017 2260719

email : mgjconsultancyfile@gmail.com & gunawan.jamil@gmail.com

obieber

Selasa, 19 Disember 2017

UTHM : FOOD AS MEDICINE CHEF OBIE JURI PERTANDINGAN MASAKAN SIHAT UNTUK PELAJAR SEKOLAH MENENGAH DAN UNIVERSITI

UTHM : FOOD AS MEDICINE
CHEF OBIE JURI PERTANDINGAN MASAKAN SIHAT UNTUK PELAJAR SEKOLAH MENENGAH DAN UNIVERSITI
Salam Netizen , sambungan daripada program chef obie pada pagi 16 Disember 2017. chef obie kongsikan moments chef obie dan crew di Food As Medicine bersama pelajar UTHM & pelajar sekolah menengah dan pelajar-pelajar universiti pada hari yang sama , Sabtu pukul 2 petang di Dataran terbuka DTMI UTHM .
Chef Obie sebagai Juri Pertandingan Masakan Sihat "FOOD AS MEDICINE"  bersama Fakulti Head Catering UTHM Chef Hairuddin dan Pakar Pemakanan Jabatan Kesihatan Dr Hafizan. 

Pertandingan ini disertai oleh 60 pelajar sekolah menegah dan pelajar universiti , keistimewaan pertandingan masakan sihat ini ialah pelajar WAJIB membuat menu sihat on the spot berdasarkan apa yang disediakan pihak penganjur , antara penaja pertandingan ini aialah Minyak Kelapa MEDETOP yang turut menaja program masakan chef obie.

Bahkan setiap kumpulan terdiri daripada 5 pelajar yang berbeza sekolah dan bersama pelajar universiti , Alhamdulillah pelajar-pelajar ini berjaya menunjukkan kerjasama yang bagus sepanjang pertandingan diadakan.

Jom layan kandid kamera daripada crew dan pelajarpenggunaan minyak kelapa MEDETOP dalam pertandingan masakan sihatTerima kasih kepada Kursus Kokurikulum , kursus khidmat masyarakat seksyen 1 , Pusat Pengajian Umum Dan Kokurikulum UTHM Doktor Khairunesa , Doktor Ilyani dan para pelajar UTHM yang berjaya membuat program ini dengan lancar , semoga akan lebih succes , terima kasih juga menjemput pihak chef obie dalam program ini.

keep It Up A good Work !


Perkhidmatan Perunding Profesional ( F & B & Gastronomi )

MGJ CONSULTANCY 
+0172260719 chef obie
+0169166010 Nesa

... #fightlikejalil#chefobie #mgjconsultancy #medetopmalaysiaTerima Kasih

Komen
0 Komen

Tiada ulasan:

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign