Obielicious

KELAS MASAKAN PERNIAGAAN POPULAR + TESTIMONI PELAJAR - Whatsapp 0172260719 / 016 9166010 ( HOT ! ) MENJADI PILIHAN BAKAL PENIAGA & USAHAWAN MAKANAN DI MALAYSIA , SINGAPORE, HONG KONG , MALDIVES , JEPUN , IRAN DAN INDONESIA.

FILE KIT + CD ROM PELBAGAI PERNIAGAAN BERASASKAN MAKANAN serta TESTIMONI PELANGGAN .

( hot ! ) DEMO MASAKAN,PENULIS JEMPUTAN, PHOTOSHOOT UNTUK MEDIA MASSA DAN ELETRONIK

Tempahan Katering Untuk Pelbagai Majlis / Pejabat & sebagainya - SKY CHE Katering Kuala Lumpur Hubungi Segera chef obie 017 2260719 , Puan Khurzaidah 019 6460409 Call @ whatsapp

bE mY Heartbeat..!

Selasa, 19 Disember 2017

UTHM : FOOD AS MEDICINE CHEF OBIE JURI PERTANDINGAN MASAKAN SIHAT UNTUK PELAJAR SEKOLAH MENENGAH DAN UNIVERSITI

UTHM : FOOD AS MEDICINE
CHEF OBIE JURI PERTANDINGAN MASAKAN SIHAT UNTUK PELAJAR SEKOLAH MENENGAH DAN UNIVERSITI
Salam Netizen , sambungan daripada program chef obie pada pagi 16 Disember 2017. chef obie kongsikan moments chef obie dan crew di Food As Medicine bersama pelajar UTHM & pelajar sekolah menengah dan pelajar-pelajar universiti pada hari yang sama , Sabtu pukul 2 petang di Dataran terbuka DTMI UTHM .
Chef Obie sebagai Juri Pertandingan Masakan Sihat "FOOD AS MEDICINE"  bersama Fakulti Head Catering UTHM Chef Hairuddin dan Pakar Pemakanan Jabatan Kesihatan Dr Hafizan. 

Pertandingan ini disertai oleh 60 pelajar sekolah menegah dan pelajar universiti , keistimewaan pertandingan masakan sihat ini ialah pelajar WAJIB membuat menu sihat on the spot berdasarkan apa yang disediakan pihak penganjur , antara penaja pertandingan ini aialah Minyak Kelapa MEDETOP yang turut menaja program masakan chef obie.

Bahkan setiap kumpulan terdiri daripada 5 pelajar yang berbeza sekolah dan bersama pelajar universiti , Alhamdulillah pelajar-pelajar ini berjaya menunjukkan kerjasama yang bagus sepanjang pertandingan diadakan.

Jom layan kandid kamera daripada crew dan pelajarpenggunaan minyak kelapa MEDETOP dalam pertandingan masakan sihatTerima kasih kepada Kursus Kokurikulum , kursus khidmat masyarakat seksyen 1 , Pusat Pengajian Umum Dan Kokurikulum UTHM Doktor Khairunesa , Doktor Ilyani dan para pelajar UTHM yang berjaya membuat program ini dengan lancar , semoga akan lebih succes , terima kasih juga menjemput pihak chef obie dalam program ini.

keep It Up A good Work !


Perkhidmatan Perunding Profesional ( F & B & Gastronomi )

MGJ CONSULTANCY 
+0172260719 chef obie
+0169166010 Nesa

... #fightlikejalil#chefobie #mgjconsultancy #medetopmalaysiaTerima Kasih

Komen
0 Komen

Tiada ulasan:

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign