CHEF OBIE & MGJ CONSULTANCY

CHEF OBIE & TEAM MGJ CONSULTANCY AKTIF MENGADAKAN KELAS / KURSUS MASAKAN PERNIAGAAAN DAN KOMERSIL POPULAR BERTESTIMONI SEJAK 2012 HINGGA KINI.
DI AMPANG , SELANGOR DAN DI BANGSAR KUALA LUMPUR.

MENJADI PILIHAN WARGA TEMPATAN , WARGA ANTARABANGSA DAN JABATAN KERAJAAN

MENJADI JURUCAKAP PELBAGAI PRODUK , PERUNDING F&B , PERUNDING MAKANAN , FOODSTYLIST , PENULIS JEMPUTAN / PHOTOSHOOT UNTUK MEDIA MASSA DAN ELETRONIK ,PERUNDING PENJUALAN HOTEL DAN RESORT JUGA PERUNDING HARTANAH DI MALAYSIA

HUBUNGI

017 2260719 CHEF OBIE

016 9166010 P.A NESA

013 7326939 FAD KADEEN .

Follow Instagram @chef_obie_official & @mgj_consultancy

obieber

Khamis, 9 Julai 2020

KELAS NASI KUKUS AYAM BEREMPAH ( Kelas Masakan Perniagaan Dan Komersil Popular Bertestimoni )


KELAS NASI KUKUS AYAM BEREMPAH 
YURAN /FEE : RM2000 
Pesara / Bapa & Ibu Tunggal / Penjaga memiliki Anak OKU : RM1600


Intipati

-Nasi Kukus MEWANGI secepat 5-7 minit
( Teknik mempercepatkan penyediaan Nasi Kukus )

- Ayam Goreng Berempah & MARINATED AGB
( Teknik penyediaan ayam supaya cepat Masak , Crunchy & Beraroma )

- PES Gulai Kari Istimewa Nasi Kukus
( Rempah ratus dibawa khas dari XXXXXX )

- Sambal Istimewa Nasi Kukus
Merah & Ijo

-Cadangan Harga

-Standard Resepi







Tenaga Pengajar Profesional : Chef Obie ( Chef Profesional  )

( Berpengalaman menghidangkan menu-menu masakan , pastry & kek untuk King Fadh Arab Saudi & Sultan Brunei juga VIP & VVIP Malaysia )

Perhatian :
Pelajar Yang berminat
Wajib memilih sendiri tarikh dan hari untuk kelas diadakan.
Hari : Isnin Hingga Khamis , Sabtu Dan Ahad
( Jumaat dan Public Holiday Tiada kelas )
Lokasi : Merdeka Villa , Jalan merdeka , Ampang .Selangor KL
Pelajar Wajib Membuat Pembayaran 70 %
ke salah satu akaun pilihan
i- CIMB 7619121286
ii- MAYBANK 151409098193
iii- BSN 14005-41-00008021-7
atas nama
Muhamad Gunawan Jamil
Kemudian
Bukti Pembayaran Perlu Disimpan
Dan whatsapp Infonya ke
01722620719
p/s Anda wajib hubungi pihak chef obie di talian
0172260719 sama ada melalui whatsapp atau call,
Baki 30% perlu diselesaikan ketika hari kejadian ( kelas diadakan )

 







Terima Kasih

Komen
0 Komen

Tiada ulasan:

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign