CHEF OBIE & MGJ CONSULTANCY

CHEF OBIE & TEAM MGJ CONSULTANCY AKTIF MENGADAKAN KELAS / KURSUS MASAKAN PERNIAGAAAN DAN KOMERSIL POPULAR BERTESTIMONI SEJAK 2012 HINGGA KINI.
DI AMPANG , SELANGOR DAN DI BANGSAR KUALA LUMPUR.

MENJADI PILIHAN WARGA TEMPATAN , WARGA ANTARABANGSA DAN JABATAN KERAJAAN

MENJADI JURUCAKAP PELBAGAI PRODUK , PERUNDING F&B , PERUNDING MAKANAN , FOODSTYLIST , PENULIS JEMPUTAN / PHOTOSHOOT UNTUK MEDIA MASSA DAN ELETRONIK ,PERUNDING PENJUALAN HOTEL DAN RESORT JUGA PERUNDING HARTANAH DI MALAYSIA

HUBUNGI

017 2260719 CHEF OBIE

016 9166010 P.A NESA

013 7326939 FAD KADEEN .

Follow Instagram @chef_obie_official & @mgj_consultancy

obieber

Selasa, 18 Ogos 2020

KELAS MASAKAN KOREA : KOREAN FRIED CHICKEN @ DAKGANGJEONG , KOREA SOY GARLIC FRIED CHICKEN @ KKAPUNGGI & KOREAN FRIES

   


#kelasmasakanperniagaan #kelasmasakankomersil #kelaskoreanfriedchicken #kelasmasakankorea KELAS MASAKAN KOREA : KOREAN FRIED CHICKEN @ DAKGANGJEONG , KOREA SOY GARLIC FRIED CHICKEN @ KKAPUNGGI & KOREAN FRIES YURAN /FEE : RM2500 Pesara / Ibu Tunggal / Penjaga memiliki Anak OKU : RM2100 PILIHAN 4 Intipati 1.Asas Penyediaan Tepung Rangup Istimewa Korea 2.Asas Membuat Sos Korea 3.Perbezaan Dakgangjeong ( potongan ayam ) Perbezaan YangnYeom Tongdak ( Isi ayam ) 4.Cara Menggoreng dengan betul 5.Cara Membuat Sos Pedas Masam Manis Fried Chicken Dan Korea garlic Fried Chicken 6.Penyediaan Fries Korea Origin & Spicy Seaweed Tenaga Pengajar Profesional : Chef Obie ( Chef Profesional ) ( Berpengalaman menghidangkan menu-menu masakan , pastry & kek untuk King Fadh Arab Saudi & Sultan Brunei juga VIP & VVIP Malaysia ) Lokasi : Merdeka Villa , Jalan Merdeka , Ampang Landmark : Spectrum Mall Berdekatan - LRT Cahaya , LRT Ampang ( 10-15 minit dari KLCC ) Tarikh Kelas : Pelajar Boleh memilih tarikh dan hari untuk kelas diadakan Di Antara Isnin hingga Khamis Sabtu atau Ahad ( Jumaat Sahaja Kelas Tidak Diadakan ) Masa : Setiap jenis kelas akan bermula pada pukul 9 pagi Kelas : One day Course @ Kelas Sehari & Fully Hands On ( Sepenuhnya pelajar akan membuat sendiri memasak secara praktikal atas seliaan dan tunjuk ajar daripada chef profesional ) Keperluan : Pelajar hanya perlu membawa alat tulis dan apron sahaja Pelajar akan menerima 1 x Sijil ( no.siri ) Pelajar Wajib Membuat Pembayaran DEPOSIT 70% daripada Jumlah Penuh Yuran ke salah satu akaun pilihan i- CIMB 7619121286 ii- MAYBANK 151409098193 iii- BSN 14005-41-00008021-7 atas nama Muhamad Gunawan Jamil ATAU Ke Akaun Syarikat MGJ CONSULTANCY Bank Islam No akaun 12122010028739 Kemudian Bukti Pembayaran Perlu Disimpan p/s Anda wajib hubungi pihak chef obie atau wakil MGJ CONSULTANCY di bawah ini sama ada melalui whatsapp atau call Baki Yuran 30% Perlu diselesaikan Pada Hari kelas diadakan Hubungi MGJ CONSULTANCY http://www.wasap.my/60172260719 Chef Obie http://www.wasap.my/60169166010 PA Nesa http://www.wasap.my/60137326939 Abang Fad

Terima Kasih

Komen
0 Komen

Tiada ulasan:

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign