CHEF OBIE & MGJ CONSULTANCY

CHEF OBIE & TEAM MGJ CONSULTANCY AKTIF MENGADAKAN KELAS / KURSUS MASAKAN PERNIAGAAAN DAN KOMERSIL POPULAR BERTESTIMONI SEJAK 2012 HINGGA KINI.
DI AMPANG , SELANGOR DAN DI BANGSAR KUALA LUMPUR.

MENJADI PILIHAN WARGA TEMPATAN , WARGA ANTARABANGSA DAN JABATAN KERAJAAN

MENJADI JURUCAKAP PELBAGAI PRODUK , PERUNDING F&B , PERUNDING MAKANAN , FOODSTYLIST , PENULIS JEMPUTAN / PHOTOSHOOT UNTUK MEDIA MASSA DAN ELETRONIK ,PERUNDING PENJUALAN HOTEL DAN RESORT JUGA PERUNDING HARTANAH DI MALAYSIA

HUBUNGI

017 2260719 CHEF OBIE

016 9166010 P.A NESA

013 7326939 FAD KADEEN .

Follow Instagram @chef_obie_official & @mgj_consultancy

obieber

Rabu, 18 November 2020

Ingin selit program atau projek untuk tahun hadapan 2021 bersama Chef Obie Dan Team MGJ CONSULTANCY ?

 Ingin selit program atau projek untuk tahun hadapan 2021 bersama Chef Obie Dan Team MGJ CONSULTANCY ? 

Gambar di atas abang fad , nesa dan daddy abang jamil keletihan follow meeting chef obie semalam , tarik nafas sebentar sementara hidangan dinner sampai.

Setiap ilmu dan deria rasa itu nikmat yang percuma pinjaman Allah swt , sedar atau tidak kite sebagai hambaNYA pasti terlepas pandang malah tidak sedar langsung pun ada atas setiap nikmat yang diberi ,
Just back to basic.
Jom dalam doa titipkan rasa syukur , dan mengadu mintalah kepada NYA apa sahaja..hanya kepadaNYA tempat kite bergantung.
Sesudah itu kite bersemangat seperti lepas rechargeble batteries..cuba positif kan situasi walau manusia ni sentiasa terdedah kepada negatif. Sentiasa diuji dalam pelbagai sudut kehidupan . Kekurangan bukan hina tapi kekurangan boleh menjadikan manusia itu kufur , malah dengan kelebihan juga boleh menjadikan manusia itu juga kufur nikmat dan sebagainya.
Keputusan merencana dalam kehidupan di tangan anda sendiri .

Just coretan pagi ni diluar kepoyo poyohan chef obie 😁 ,


I always enjoy the process , meeting somebody new and spending time with them and becoming friends with them. That has always been the joy of strictly for me , so i enjoy every week evry month every year.Kepada anda yang telah menghubungi Pihak Chef Obie , Diucap ribuan Terima Kasih ,

Kepada yang sedang merancang untuk program atau projek baru untuk tahun hadapan 2021 bersama Chef Obie dan Team MGJ CONSULTANCY sekiranya bersesuiaian boleh hubungi segera untuk dipertimbangkan dalam Schedule Chef Obie 2021.

Anda boleh hubungi nombor Hotline dibawah ini untuk pertanyaan

http://www.wasap.my/60172260719 Chef Obie ( Pengasas )
http://www.wasap.my/60169166010  Nesa PA Chef Obie
http://www.wasap.my/60137326939 Abang Fad Assistant Chef ObieRESEPI KARIPAP SARDIN RANGUP MUDAH DAN SEDAPTerima Kasih

Komen
0 Komen

Tiada ulasan:

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign