CHEF OBIE & MGJ CONSULTANCY

CHEF OBIE & TEAM MGJ CONSULTANCY AKTIF MENGADAKAN KELAS / KURSUS MASAKAN PERNIAGAAAN DAN KOMERSIL POPULAR BERTESTIMONI SEJAK 2012 HINGGA KINI.
DI AMPANG , SELANGOR DAN DI BANGSAR KUALA LUMPUR.

MENJADI PILIHAN WARGA TEMPATAN , WARGA ANTARABANGSA DAN JABATAN KERAJAAN

MENJADI JURUCAKAP PELBAGAI PRODUK , PERUNDING F&B , PERUNDING MAKANAN , FOODSTYLIST , PENULIS JEMPUTAN / PHOTOSHOOT UNTUK MEDIA MASSA DAN ELETRONIK ,PERUNDING PENJUALAN HOTEL DAN RESORT JUGA PERUNDING HARTANAH DI MALAYSIA

HUBUNGI MGJ CONSULTANCY

017 2260719

017 2260719

017 2260719

email : mgjconsultancyfile@gmail.com & gunawan.jamil@gmail.com

obieber

Isnin, 22 November 2021

Program Bakal Pesara Chef Obie Merupakan Program Popular Di MGJ CONSULTANCY

Program Bakal Pesara Chef Obie Merupakan Program Popular Di MGJ CONSULTANCY  

Kepada anda bakal pesara atau wakil syarikat yang sedang mencari sesuatu yang istimewa untuk dihadiahkan kepada pekerja anda yang tidak lama lagi akan menamatkan perkhidmatannya.

Di sini mungkin jawapan yang paling tepat untuk memenuhi apa yang anda inginkan.

Boleh terus hubungi Chef Obie Dan Team MGJ CONSULTANCY yang berpengalaman menganjurkan program untuk bakal pesara sejak 2018 hingga kini.

http://www.wasap.my/60172260719 Chef Obie ( Pengasas )
http://www.wasap.my/60137326939 Abang Fad Assistant Chef Obie

Anda boleh rujuk link Program Bakal Pesara Chef Obie kongsikan ini di bawah :
KURSUS DAN PROGRAM UNTUK BAKAL PESARA - Kelas Masakan Perniagaan , Baking & Komersial Bertestimoni Ini Mempunya Lebih 50 Pilihan

Kelas Masakan Perniagaan - Bakal Pesara
Selesai dengan jayanya pada 21 hb November 2021 Ahda ,
Bermula 10 pagi hingga 6 petang .

Fokus tetap fokus dgn task yg diberi tapi suasana tetap happy sepanjang kelas berlangsung . Terima kasih kepada Kak Shu & Sabrina.
Pilihan kali ini
Personal Baking - Assorted Sweet Buns + Pizza & DonutPeserta program bakal bersara begitu teruja , selain pihak kami juga memastikan keselesaan dan keseselamatan peserta sepanjang program berlangsung . Peserta program dibenarkan membawa seorang wakil ( anak atau pasangan ) bagi membantu juga memberi sokongan serta galakkan .

InshaAllah sekiranya anda baru terlihat info ini , dan anda pula hanya tinggal sebulan lagi untuk bersara ,jangan gusar kerana anda masih sempat untuk beritahu majikan anda berkenaan program ini dan minta sokongan majikan anda untuk anda turut serta dalam masa terdekat.

Di ulang sekali lagi , Anda Boleh terus hubungi Chef Obie Dan Team MGJ CONSULTANCY yang berpengalaman menganjurkan program untuk bakal pesara sejak 2018 hingga kini.

http://www.wasap.my/60172260719 Chef Obie ( Pengasas )
http://www.wasap.my/60137326939 Abang Fad Assistant Chef Obie

terdekat.Kita sambung lihat gambar-gambar candid dari program Bakal pesara yang dipilih sendiri oleh beliau iaitu Puan Kak Shu di temani anak yang setia memberi sokongan kepada ibunya.

Terima Kasih

Komen
0 Komen

Tiada ulasan:

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign