Obielicious

KELAS MASAKAN PERNIAGAAN POPULAR + TESTIMONI PELAJAR - Whatsapp 0172260719 / 016 9166010 ( HOT ! ) MENJADI PILIHAN BAKAL PENIAGA & USAHAWAN MAKANAN DI MALAYSIA , SINGAPORE, HONG KONG , MALDIVES , JEPUN , IRAN DAN INDONESIA.

FILE KIT + CD ROM PELBAGAI PERNIAGAAN BERASASKAN MAKANAN serta TESTIMONI PELANGGAN .

( hot ! ) DEMO MASAKAN,PENULIS JEMPUTAN, PHOTOSHOOT UNTUK MEDIA MASSA DAN ELETRONIK

Tempahan Katering Untuk Pelbagai Majlis / Pejabat & sebagainya - SKY CHE Katering Kuala Lumpur Hubungi Segera chef obie 017 2260719 , Puan Khurzaidah 019 6460409 Call @ whatsapp

bE mY Heartbeat..!

Jumaat, 21 Disember 2012

Kek Barbie Doll 3D / Barbie Doll Cake 3D

Sebelum melabuh tirai 2012 ini, obie suka juga nak upload gambar kek Barbie Doll 3D ini , telah ditempah oleh pelanggan obie yang glamour dengan panggilan Kak Manja Lulu .., Kek istimewa ini adalah untuk anak kesayangannya yang bernama Qaseh Qaisara.. unik dan sedap namanya.., obie dah biasa berurusan dan berjumpa dengan kak manja lulu ni, Orangnya peramah dan baik hati.. begitu juga suaminya Abang Saiful a.k.a Ujang.. Pakar Burger tau.. kalau nak mencari gerai burger yang sedap dekat area Bandar Baru Ampang .. datanglah ke Merdeka Villa, dihadapan 7Eleven " BURGER UJANG ".Abang Saiful Dan Kak Manja Lulu sedia melayan anda.. dengan burger-burger yang sedap.. juga Oblong Ujang yang tak lekang dek panas tak lapuk dek hujan...betul ke pepatah yang obie wan cakap ni..heee ok la apa yang penting ...selamat melayan kek barbie doll 3D ini..
Kek Barbie Doll ini merupakan kek Chocolate, disaluti Chocolate ganache, Foundant, Marshmallow, Farrerro Rocher, juga cocoa jelly
Kepada anda yang suka dengan kek Barbie Doll ini boleh lah menempah dengan menghubungi HOTLINE 0127144840, juga boleh lihat kek 3D yang lain dalam folder Bulan September, Oktober dan sebelum juga selepasnya..
Terima kasih kerana melawat blog obie wan..., anda juga boleh friends dengan obie di facebook : obie wan kenobie ( muhamad gunawan jamil )

Terima Kasih

Komen
0 Komen

Tiada ulasan:

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign