CHEF OBIE & MGJ CONSULTANCY

CHEF OBIE & TEAM MGJ CONSULTANCY AKTIF MENGADAKAN KELAS / KURSUS MASAKAN PERNIAGAAAN DAN KOMERSIL POPULAR BERTESTIMONI SEJAK 2012 HINGGA KINI.
DI AMPANG , SELANGOR DAN DI BANGSAR KUALA LUMPUR.

MENJADI PILIHAN WARGA TEMPATAN , WARGA ANTARABANGSA DAN JABATAN KERAJAAN

MENJADI JURUCAKAP PELBAGAI PRODUK , PERUNDING F&B , PERUNDING MAKANAN , FOODSTYLIST , PENULIS JEMPUTAN / PHOTOSHOOT UNTUK MEDIA MASSA DAN ELETRONIK ,PERUNDING PENJUALAN HOTEL DAN RESORT JUGA PERUNDING HARTANAH DI MALAYSIA

HUBUNGI

017 2260719 CHEF OBIE

016 9166010 P.A NESA

013 7326939 FAD KADEEN .

Follow Instagram @chef_obie_official & @mgj_consultancy

obieber

Jumaat, 21 Disember 2012

Kek Barbie Doll 3D / Barbie Doll Cake 3D

Sebelum melabuh tirai 2012 ini, obie suka juga nak upload gambar kek Barbie Doll 3D ini , telah ditempah oleh pelanggan obie yang glamour dengan panggilan Kak Manja Lulu .., Kek istimewa ini adalah untuk anak kesayangannya yang bernama Qaseh Qaisara.. unik dan sedap namanya.., obie dah biasa berurusan dan berjumpa dengan kak manja lulu ni, Orangnya peramah dan baik hati.. begitu juga suaminya Abang Saiful a.k.a Ujang.. Pakar Burger tau.. kalau nak mencari gerai burger yang sedap dekat area Bandar Baru Ampang .. datanglah ke Merdeka Villa, dihadapan 7Eleven " BURGER UJANG ".Abang Saiful Dan Kak Manja Lulu sedia melayan anda.. dengan burger-burger yang sedap.. juga Oblong Ujang yang tak lekang dek panas tak lapuk dek hujan...betul ke pepatah yang obie wan cakap ni..heee ok la apa yang penting ...selamat melayan kek barbie doll 3D ini..
Kek Barbie Doll ini merupakan kek Chocolate, disaluti Chocolate ganache, Foundant, Marshmallow, Farrerro Rocher, juga cocoa jelly
Kepada anda yang suka dengan kek Barbie Doll ini boleh lah menempah dengan menghubungi HOTLINE 0127144840, juga boleh lihat kek 3D yang lain dalam folder Bulan September, Oktober dan sebelum juga selepasnya..
Terima kasih kerana melawat blog obie wan..., anda juga boleh friends dengan obie di facebook : obie wan kenobie ( muhamad gunawan jamil )

Terima Kasih

Komen
0 Komen

Tiada ulasan:

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign