Obielicious

KELAS MASAKAN PERNIAGAAN POPULAR + TESTIMONI PELAJAR - Whatsapp 0172260719 / 016 9166010 ( HOT ! ) MENJADI PILIHAN BAKAL PENIAGA & USAHAWAN MAKANAN DI MALAYSIA , SINGAPORE, HONG KONG , MALDIVES , JEPUN , IRAN DAN INDONESIA.

FILE KIT + CD ROM PELBAGAI PERNIAGAAN BERASASKAN MAKANAN serta TESTIMONI PELANGGAN .

( hot ! ) DEMO MASAKAN,PENULIS JEMPUTAN, PHOTOSHOOT UNTUK MEDIA MASSA DAN ELETRONIK

Tempahan Katering Untuk Pelbagai Majlis / Pejabat & sebagainya - SKY CHE Katering Kuala Lumpur Hubungi Segera chef obie 017 2260719 , Puan Khurzaidah 019 6460409 Call @ whatsapp

bE mY Heartbeat..!

Sabtu, 18 Januari 2014

Jom Makan : Dome Cafe Klcc


Malam minggu lepas bie sempatlah
makan malam kat dome cafe' klcc ni, niat asal nak pi
bens klcc..tapi bie dengan fiance keluar pun agak
terlewat dah nak pukul 10 malam jadi tak dapat r merase kat bens..
singgah kat apartment tapi menu tak berape ummpphh..
singgah la pulak kat dome, terima kasih teman yang
bertugas sebagai concierge di klcc
sempat cadangkan pada bie pi aje dome..
sebab bukak sampai kul 1130 malam...


pada malam tu sebenarnye, fiace betul-betul ajak makan malam, sebab bie dah lebih seminggu tak berape
sihat, dan makan selera pun kurang, sampai berat badan berkurangan 9 kg... satu pencapaian..
tapi cara yang tak sihat...tak berape sedap badan rasenye.kalau berat badan kurang cara yang betul mungkin selesa sikit rase...
Ok lah malam tu merupakan setelah lebih seminggu tak lalu makan benda yang agak berat,masa tak sihat selalu makan 2 keping biskut atau 5 sudu nasi putih aje
lauk pun tak boleh masuk.. nanti seasick!
Bie pun cube aje order yang rase mungkin tak kan loye...
air kena yang masam-masam..
air berry ngan sprite with calamansi and asam boi..



makan malam..
bie makan linguine..creamy seafood pasta ,
selain tu salad cajun chicken dengan cajun chicken drummet..

Alhamdulillah...bie boleh juge makan dengan baik..
boleh habiskan juge...
walau agak lambat sikit nak selesaikannye...
fiance juge agak suke dengan pilihan makan malam ni...
terima kasih ambil berat pasal bie..

ok..jadi kalau korang yang biase makan lewat kalau kebetulan
berade di klcc..
jawapannye singgah aje di dome cafe...
kat luar klcc blea nampak air pancuran lagi..
blea layan..
okay enjoy!


Terima Kasih

Komen
2 Komen

2 ulasan:

Ann Ishak berkata...

sangat santai tempatnya :)

chefgunawanjamil Obie berkata...

santai...

sesuai juge makan bersama family & teman-teman..

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign