Obielicious

BENGKEL MASAKAN PERNIAGAAN POPULAR MASAKINI 3 "S" BERSAMA CHEF OBIE MASAKAN PANAS SIZZLING ( 30 SEPTEMBER 2017 - Sabtu ) - Whatsapp 0172260719 / 016 9166010 ( HOT ! ) KELAS MASAKAN DAN BAKING PERSENDIRIAN + TESTIMONI PELAJAR ( HOT !)

FILE KIT + CD ROM PELBAGAI PERNIAGAAN BERASASKAN MAKANAN serta TESTIMONI PELANGGAN .

( hot ! ) 24 EBOOK MASAKAN , KEK ,PASTRI DAN BAKERI CHEF OBIE UNTUK MALAYSIA , SINGAPURA , NEGARA BRUNEI DARUSSALAM & INDONESIA SILA WHATSAPP SEGERA 0172260719 FREE 3 EBOOK ( Harga dlm Ringgit Malaysia )
( hot ! ) PENULIS JEMPUTAN MAJALAH MASAKAN TEMPATAN & PHOTOSHOOT UNTUK MAJALAH & MEDIA MASSA / ELETRONIK

Tempahan Katering Untuk Pelbagai Majlis / Pejabat & sebagainya - SKY CHEF & KHUZRASA Katering Kuala Lumpur Hubungi Segera chef obie 017 2260719 , Puan Khurzaidah 019 6460409 Call @ whatsapp

bE mY Heartbeat..!

Rabu, 1 Oktober 2014

Melawat sambil Mengajar di Tiger Bone's Village , Kuala Pilah


Pagi yang ceria... walau pagi tadi chef dah berada kat jln raja laut , skang dah kat ampang..jap lagi bie kena  ambil darah kat hospital.Apa pun pagi ni bie nak sharing pic candid apa yang berlaku beberape minggu lepas, baru dapat diupdated hari ni-
Bie sempat meluangkan masa melawat sahabat bie oya & lin di Tiger Bone Village,
lame juge bie x datang sana , bile dah dapat melawat tu.. teruje ! sebab ape kali ni bie datang oya & lin dah ade baby girl yang comel dan sihat diberi nama " Zenia Izz Zara " name manje Rara atau zen! kelas ko oya.

Pic- pic ni merupakan candid aje- sempat juge bie perturunkan ilmu sikit..hope berbaloi untuk kalian!hari tu sempat belajar cara buat kek red velvet , cara buat rainbow kek.. dan cara buat coklat untuk goodies....


makcik yang gigih belajar buat kek...





Si Rara yang mudah nak dihandle.. tak banyak karenah.. pic cute.
geram nak picit-picit pipi tu... cube teka berapa usia Rara? Baru nak masuk 4 bulan la...



suke isap jari...


bertudung hijau tu Lin , maknye yang bertudung purple, serta kakak lin yang hujung tu... semua tekun mendengar arahan!



tepung hairan pun sampai sane.., 




sempat juge belajar buat coklat untuk goodies!




semua tekun sepanjang kelas baking ni....heeee


ni die oya atau zamri name dalam i/c


belajar deko kek rainbow... semua try buat bagus! yang kagumnye baru first time buat dah boleh paip icing dengan baik dan kemas....


lin bersemangat mendeko kek rainbow nye yang pertama


belajar membungkus coklat!





kek raibow dalam proses...



siap mendeko!


Kek Red Velvet juge ade...



bie , oya , lin, makcik dan kakak serta anaknye, gambar pakcik aje x ade..



Terima Kssih kepada semua yang melayan dengan baik
sepanjang bie berada disana , InsyaAllah akan berjumpe lagi...




Terima Kasih

Komen
0 Komen

Tiada ulasan:

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign