Kepada anda usahawan kek online mahupun offline , kini cara mudah untuk membuat kek yang sedap pada kos yang murah ( minima ) untuk keuntungan yang berlipat kali ganda , anda boleh mencuba produk Tepung Hairan ( produk bumiputera yang pertama dipasaran Malaysia hanya menggunakan air & minyak untuk menghasilkan kek coklat moist ) telah ramai usahawan kek online & offline yang berjaya membuat jenama sendiri dengan mudah kerana hasil kek yang cantik , murah dan mudah digunakan - tanpa risiko kerana kualiti kek terjaga turut dibantu Duta kami Chef Obie.
Sila Dapatkan Produk Tepung Hairan ini berdekatan anda sekarang,- sekiranya anda berminat untuk menjadi agen kami dikawasan anda sila hubungi segera talian 019 2912915 Puan Azu .Pihak kami sentiasa mengalu-alukan kerjasama anda untuk memasarkan produk tepung hairan , semoga tepung hairan akan lebih dikenali dan menjadi pilihan isirumah di Malaysia , Singapura dan Brunei Darus Salam .
KLANG
PN.RASANNI LAKAWA -016-3494310
RANTAU PANJANG
SHAHRUL NAJIEHA-012-9414369
SHAH ALAM
PN.FIZA 013-2057666
BANTING
PN.NANA- 014-6409773
KOTA DAMASARA
PN.ROSALIN RAMLEY- 018-2274939
PETALING JAYA
PN.SYIDA KHALIL- 014-2654192
MELAWATI
TUAN.MUHD FIRDAUS- 011-33044655 / 0122746380
KERAMAT
PN.ROSLINA RASHID- 017-3505492
BUKIT ANTARABANGSA
PN.IZZANY ZAINAL - 012-6635677
AMPANG
MAZLINA MASTOR - 019-3338179
KAJANG
PN.ZARINA - 019-2353456
SERI KEMBANGAN
PN.NOR RATUL -012-9747994
BANGI
PN.RAHIDA RAZAK - 013-3722546
PAHANG
PEKAN
PN.ROHEDA AHMAD -011-21983599
JENGKA
MOKSU BAKERY -0169861265
TERENGGANU
KUALA TERENGGANU
TUAN KAMARIAH TUAN DALAM- 013-9337461
PERAK
GRIK
PN.SITI NOREHAN- 019-9363853
TELUK INTAN
AMIRA- 019-5510472
KEDAH
KULIM
SITI SALMIAH- 012-4065625
PULAU PINANG
NIBONG TEBAL / PARIT BUNTAR
NORISHAM- 019-6126709
PERMATANG PAUH
ZALIFAH OMAR - 0164912457
TASEK GELUGOR
HASNI AHMAD- 012-5094575
JOHOR
PASIR GUDANG
AZLINA MOHD ZAIN - 014-2730052
Assalammualaikum wbt Dan salam sejahtera kepada anda semua yang setia melawat blog chef obie.
Ada pengumuman mengenai Bengkel untuk anda semua yangberminat untuk mendalami atau ingin menambah ilmu dalam pembuatan kek ,perniagaan kek melalui online juga offline yang berkesan , pengurusan , costing , pemasaran ,penggunaan peralatan yang sesuai untuk anda pada kemampuan yang minimum -
Perkongsian ilmu & Bukti kejayaan daripada pembuat kek coklat online & offline yang tengah panas dan hangat di Facebook dan medium sosial yang lain.
Chef Obie juga akan membuka rahsia dan berkongsi kejayaan dalam pembuatan kek 3D.
Terbuka kepada semua - Bengkel yang diberi nama "ZERO TO PRO" chef obie merupakan bengkel penutup bagi tahun 2014 oleh chef obie dan juga daripada penaja Official Tepung Hairan - Puan Azu
Bengkel- yang penuh pengisian kepada anda berminat juga yang baru atau yang telah menceburi bidang perniagaan / pembuatan kek online & offline secara komersial dalam membina penjenamaan sendiri.
Jangan lepaskan peluang yang hanya setahun sekali diadakan di Yayasan Pusat Belia Antarabangsa ,Bandar Tun Razak , Kuala Lumpur
Bengkel paling murah diMalaysia- Yuran Asal RM380 untuk menyertai Bengkel Zero To Pro , kini hanya RM60 sahaja untuk melayakkan anda menyertainya.Hanya RM60 anda sudah layak joint Bengkel Zero To pro- termasuk makan dan minum, sijil penyertaan dan goodies- goodies yang menarik.
Cepat - cepat booking tempat anda sekarang!!!
'BENGKEL ZERO TO PRO- CHEF OBIE'
Tarikh : 27 September 2014
Masa : 8 pagi sehingga 5 petang
Yuran : RM60 ( termasuk makan dan minum, sijil & goodies )
Tempat : Yayasan Pusat Belia Antarabangsa, Bandar Tun Razak , Kuala Lumpur.
Untuk Tempahan Tempat Hubungi : Puan Azu 019 2912915 / whatsapp