Kelas Asas Fondant & Gumpaste Chef Obie
Modul Deko Bunga Ros ( 3D Personal Teaching )
Bulan Mac , April, Mei Dan Jun
Asas Membuat Fondant Homemade( Resepi )
Asas Membuat Gumpaste Homemade( Resepi )
Asas Membuat Bunga Ros Kecil
Asas Membuat Bunga Ros Besar
Teknik Penggnaan Warna Pada Fondant & Gumpaste
Tips penggunaan & Penyimpanan.
Fee atau Yuran: RM1200
Tarikh : Hanya Public Holiday dan Hari Jumaat Tiada Kelas Masakan.
Hubungi Hotline 017 2260719 untuk menetapkan tarikh kelas.
Kelas diadakan Isnin Hingga Khamis , Sabtu dan Ahad.
Masa : 11 pagi - 4 petang
Tengahari 130-2 ptg rehat
Sijil Kehadiran akan diberi kepada peserta.
KEPERLUAN : Pelajar perlu membawa Apron sendiri , Alat Tulis ,
Tuala dapur
TEMPAHAN KELAS : Untuk menempah kelas persendirian chef Obie .
Hubungi talian 017- 2260719 atau email ke gunawan.jamil@gmail.com ,
\ untuk menetapkan Tarikh kelas dan Masa Kelas ,
Deposite Yuran Kelas RM xxx perlu dimasukkan ke
Akaun MBB Maybank Muhamad Gunawan Jamil
Nombor Akaun 151409098193
LOKASI KELAS : Merdeka Villa, Ampang ( landmark- Spectrum Mall )
Langkah demi Langkah
Assalammualaikum wbt,
mmmm... tibe hari jumaat ...Alhamdulillah
semoga anda semua juga happy2 , ceria & sihat yea.. tak mau r moody2..x elok gitu..
okaylah hari ni chef obie juz nak inform ebook yang bakal released tak lama lagi iaitu ebook Fondant Icing & Gumpaste Chef Obie... bie berkongsi teknik, cara membuat fondant Icing from scratch dengan mudah dan cantik , gumpaste pun from scratch, cara nak menggunakan fondant icing & gumpaste dengan betul dan lebih profesional & banyak lagi la...
Cara menggunakan warna & jenis warna....
Cara menggunakan fondant icing.... & gumpaste!!! pasti menarik...
jadi anda semua yang ingin mengetahui cara dan rahsianya...bolehlah miliki ebook " Fondant Icing & Gumpaste Chef Obie " yang akan mula dijual pada 20 / 09 / 2014