Obielicious

BENGKEL MASAKAN PERNIAGAAN POPULAR MASAKINI 3 "S" BERSAMA CHEF OBIE MASAKAN PANAS SIZZLING ( 30 SEPTEMBER 2017 - Sabtu ) - Whatsapp 0172260719 / 016 9166010 ( HOT ! ) KELAS MASAKAN DAN BAKING PERSENDIRIAN + TESTIMONI PELAJAR ( HOT !)

FILE KIT + CD ROM PELBAGAI PERNIAGAAN BERASASKAN MAKANAN serta TESTIMONI PELANGGAN .

( hot ! ) 24 EBOOK MASAKAN , KEK ,PASTRI DAN BAKERI CHEF OBIE UNTUK MALAYSIA , SINGAPURA , NEGARA BRUNEI DARUSSALAM & INDONESIA SILA WHATSAPP SEGERA 0172260719 FREE 3 EBOOK ( Harga dlm Ringgit Malaysia )
( hot ! ) PENULIS JEMPUTAN MAJALAH MASAKAN TEMPATAN & PHOTOSHOOT UNTUK MAJALAH & MEDIA MASSA / ELETRONIK

Tempahan Katering Untuk Pelbagai Majlis / Pejabat & sebagainya - SKY CHEF & KHUZRASA Katering Kuala Lumpur Hubungi Segera chef obie 017 2260719 , Puan Khurzaidah 019 6460409 Call @ whatsapp

bE mY Heartbeat..!

Khamis, 26 Februari 2015

JJCM :Restauran masakan barat paling popular ! Food Jam Western Restaurant- The Best Healthy Food & Pastas In Town , Bukit Rahman Putra , Sg Buloh

Assalammualaikum wbt ,
Hari ni chef obie nak sharing info "Jalan-jalan cari makan 2015 kepada kaki- kaki makan di kl dan seluruh Malaysia"
Kemunculan sebuah restauran masakan barat yang mengutamakan makanan sihat dan pasta
terletak di 

FOODJAM

No 35, jln BRP 1/4,


Bukit Rahman Putra.



40160 Sg Buloh.Selangor



Banyak restauran barat kat area kl ni..semua menghidangkan menu-menu menarik dan sedap!

tapi 'foodjam'' bukan setakat menu-menu yang menarik dan sedap tetapi mementingkan hidangan yang sihat.
Jadi kepada yang mementingkan diet pemakanan yang baik chef obie rekemenkan
korang datanglah ke restaurant foodjam ni.
memang berbaloi dan puas hati!

bukan main cakap aje tau... harga dalam menu foodjam ni bermula RM4.00 bukan air tau..makanan ..hidangan...
pelbagai hidangan pasta  bersama salmon grill , chicken grill, beef grill, prawn grill , original mash potato..tak guna instant product tau!
Yang paling Istimewa.. setiap hidangan Foodjam ni..akan diberi Sos Foodjam yang istimewa!
marvellous bro rasenye!

pasta RM6 aje...murah bro...
jom layan candid..
antara menu-menu terbest kat foodjam..
& jangan terkejut..
semua menu chef obie dan teman-teman dah melayan...







susun atur restauran foodjam yang unik, 

Jom layan pic-pic candid menu terbaik diFoodjam!


Original Mash Potato, gravy & sauce Foodjam dilayan pula dengan garlic bread!


menu paling hot & top diFoodjam iaitu " FOODJAM"
ade salmon grill,chicken grill,beef grill,pasta carbonara, bolognese,aglio alio,
garli bread, sauce foodjam, russian coleslaw! semua dalam satu pinggan hanya RM30 aje..
nak pengsan bro..banyak dan murah pulak tu..berbaloi!




ni pula ade prawn grill terbaik...
jangan risau korang datang beramai 4atau 5 orang makan banyak order macam-macam pun tak sampai RM200 lagi...boleh budget la...








Garlic Bread dengan Sauce foodjam antara tredmark paling cun kat sini..

Nak tau masa perniagaan foodjam ni


nampakkan..heee Foodjam beroperasi dari

 Hari Isnin hingga Sabtu,
Ahad tutup!

Masa perniagaan : 12 tengah hari hingga 3 petang
630 petang hingga 1130 malam

manakala hari Jumaat pukul 230 petang baru dibuka sehingga 1130 malam..

waktu paling padat..orang ramai ..lunch time & dinner !




Ini die orang yang bertanggungjawab keatas setiap hidangan 
dalam foodjam ni.. chef shah , yang bertanggunjawab dalam segala urusan staf dan kitchen !malah staf - staf atau crew kitchen juga masing-masing ada kepakaran masing-masing yang telah dipertanggungjawabkan untuk memastikan produk foodjam terjaga dan terjamin kualiti hidangannya.

jadi korang jika teringin menikmati hasil air tangan chef shah yang juge merupakan protege chef obie dalam masakan western ni..mai la Datang ke Foodjam! bawa family , isteri ,dan kawan-kawan..atau korang ade kelab atau persatuan boleh planning datang ke sini!

satu lagi la..foodjam ni menjadi pilihan atau lokasi perjumpaan bagi team BMXextreme club kat Malaysia ni.. otai-otai skill bmx lepak kat sini..dan macam-macam lagi la yang sudi menjadikan foodjam sebagai tempat pertemuan dan menikmati hidangan western!

Jangan terkejut..nama-nama menu dalam foodjam juge merupakan nama-nama skill dalam persembahan BMX extreme!


chef obie beri 4.7 daripada 5 bintang untuk sebuah restauran western yang baru dibuka, tetapi telah berjaya mendapat kepercayaan orang ramai dalam masa yang singkat, jangan terkejut restauran baru nak masuk 3 bulan usianya tetapi seperti..dah 5 tahun beroperasi! congrats  chef shah & abang !
next coming project..foodjam akan muncul dalam Truckfood pula...! 
& foodjam juga telah mendapat kepercayaan beberape hotel di kuala lumpur untuk menyediakan hidangan katering barat dalam hotel mereka sendiri! walau hotel dah ade western chef sendiri..tapi ingin menikmati hidangan chef dari luar!wow... chef shah antara anak didik chef obie yang talented!
..dan ramai lagi anak didik chef obie dengan cara tersendiri berada diserata Malaysia , malah ada yang berada di Arab Saudi , Maldives , Australia, Brunei Darus Salam ...
dan Singapura.Tidak kira mana anda berada buat sepenuh hati dan lakukan yang terbaik!InshaAllah ..selebihnya biar Allah swt yang uruskan.
Jangan difikir sangatt isu usia terlalu muda atau terlalu tua untuk terus maju dalam food industry ni...
Masa tak menunggu kite..... selamat maju jaya !


selamat melayan video - BMX Fly bikes "coastin " full DVD 2014 !, stevie churchill & brandon L>A & Malaysia BMX 2013 compilation














Terima Kasih

Komen
0 Komen

Tiada ulasan:

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign