Obielicious

BENGKEL SENI MASAKAN PERNIAGAAN BERSAMA CHEF OBIE - Whatsapp 0172260719 / 016 9166010 ( HOT ! ) KELAS MASAKAN DAN BAKING PERSENDIRIAN + TESTIMONI PELAJAR ( HOT !)

FILE KIT + CD ROM PELBAGAI PERNIAGAAN BERASASKAN MAKANAN serta TESTIMONI PELANGGAN .

( hot ! ) 24 EBOOK MASAKAN , KEK ,PASTRI DAN BAKERI CHEF OBIE UNTUK MALAYSIA , SINGAPURA , NEGARA BRUNEI DARUSSALAM & INDONESIA SILA WHATSAPP SEGERA 0172260719 FREE 3 EBOOK ( Harga dlm Ringgit Malaysia )
( hot ! ) PENULIS JEMPUTAN MAJALAH MASAKAN TEMPATAN & PHOTOSHOOT UNTUK MAJALAH & MEDIA MASSA / ELETRONIK

Tempahan Katering Untuk Pelbagai Majlis / Pejabat & sebagainya - SKY CHEF & KHUZRASA Katering Kuala Lumpur Hubungi Segera chef obie 017 2260719 , Puan Khurzaidah 019 6460409 Call @ whatsapp

bE mY Heartbeat..!

Rabu, 30 Ogos 2017

Ucapan Dan Pantun Selamat Hari Raya Aidiladha Chef Obie

Salam Aidiladha kepada muslimin dan muslimat sedunia...gitew..

Kepada anda yang melayari blog chef obie...semoga Anda dilindungi dan dimurahkan rezeki sentiasa.

Kepada yang berjauhan daripada keluarga pada hari raya puasa kelmarin kerana tak dapat bercuti hari raya puasa ..moga-moga hari raya haji ini..turn anda bercuti..kalau cuti diluluskan..ucap terima kasih kepada boss..

Baliklah ke kampung bagi yang masih ada kampung ,
lawati mak abah..layani mereka sebaik baiknya..

Bukan apa...sekadar ingatan..
Dahlah nak bertanya khabar mak abah selalu pun korang malas..liat..konon bz..whatsapp kawan-kawan boleh pulak..bergroup macam-macam..tapi nak whatsapp tanye khabar orang tua pun belum tentu kaaan....apa lagi akalu nak call mereka !

Ihklas chef obie tulis untuk anda yang sejenis dan sebegitu spesisnya anggaplah teguran dan sebagai ingatan yang baik untuk diri anda dan diri chef sendiri...

Semoga terasa...dan semoga ada manfaat dan kebaikan daripada tulisan chef obie yang simple ini...walau tidak lah semesra mana dan tidaklah sepandai mereka yang menulis dalam blog mahupun website acah acah gempak tapi biasa-biasa aje huuu....

Chef pun nak cuba berpantun..untuk anda yang rajin melayari blog chef obie ini..

BERHATI HATI DIJALAN RAYA
BIAR LAMBAT ASALKAN SELAMAT
SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA
KEPADA SEMUA MUSLIMIN DAN MUSLIMAT

Yang Buruk itu datangnya daripada diri chef obie sendiri ,Dan yang baik itu datangnya dari Allah swt.


Wassalam...


pix chef Rahim & chef obie









KELAS / KURSUS MASAKAN UNTUK PERNIAGAAN SILA KLIK LINK DIBAWAH INI
KELAS MASAKAN BIZZ & TESTIMONI PELAJAR
whatsapp : 0172260719 chef obie






Terima Kasih

Komen
0 Komen

Tiada ulasan:

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign