Anda mencari sifu untuk belajar extra menu-menu masakan ala carte seperti Nasi Goreng Pattaya , ikan masin , yong chow ,kampung yang standard ? Sifu anda akan terus ke lokasi anda ! tanpa sebarang caj tambahan seperti caj pengangkutan mahupun penginapan !
Aneka Masakan Ala Carte
Yuran RM1500
Yuran RM1300 seorang - Penjaga Oku , Oku , Bapa & Ibu Tunggal & Pesara
* Yuran Untuk 1 Set Menu
1.Set Nasi Goreng Kampung & Nasi Goreng Cina @ Yong Chow - Condiments & Hiasan ( Hotel & Restaurant )
2.Set Nasi Goreng Ikan Masin & Nasi Goreng Ladna - Condiments & Hiasan
3.Set Nasi Goreng Pattaya & Nasi Goreng Paprik Campur - Condiments & Hiasan
4.Set Nasi Goreng USA & Nasi Goreng Paprik Seafood - Condiments & Hiasan
5.Set Nasi Goreng Ayam & Nasi Goreng Chicken Chop - Condiments & Hiasan
6.Set Nasi Goreng Seafood & Nasi Goreng Tom Yam- Condiments & Hiasan
7.Set Nasi Goreng Ayam Penyet - Condiments & Hiasan
8.Set Nasi Goreng Ayam Geprek - Condiments & Hiasan
9.Set Nasi Goreng Kerabu , Nasi Goreng Petai & Nasi Goreng Kencur - Condiments & Hiasan
10.Set Nasi Goreng Kungfu & Nasi Goreng Belacan - Condiments & Hiasan
11.Set Nasi Goreng Daging Merah & Nasi Goreng Ayam Paprik - Condiments & Hiasan
12.Set Nasi Putih Tom Yam Campur , Paprik Seafood & Telur Dadar - Condiments & Hiasan
13.Set Nasi Putih Sup Ekor , Paprik Campur & Telur Dadar - Condiments & Hiasan
14.Set Nasi Putih Tom Yam Seafood , Kangkung Belacan & Ayam Kunyit - Condiments & Hiasan
15.Set Nasi Putih Tom Yam Campur , Ayam Goreng kunyit & Sambal Belacan - Condiments & Hiasan
16.Set Ikan Siakap Goreng Nyonya - Condimets & Hiasan ( Pes )
17.Set Siakap Steam Halia - Condiment & Hiasan ( Pes )
18.Set Siakap 3 Rasa - Condiments & Hiasan ( Pes )
19.Set Siakap Steam Limau Ala Thai - Condiments & Hiasan ( Pes )
20.Set Siakap Steam Lemon - Condiments & Hiasan ( Pes )
21.Set Siakap Sweet Sour - Condiments & Hiasan ( Pes )
22.Set Siakap Paprik Ala Thai - Condiments & Hiasan ( Pes )
23.Set Siakap Kicap Pedas Thai - Condiments & Hiasan ( Pes )
24.Set Siakap Kengsom Thai - Condiments & Hiasan ( Pes )
25.Set Siakap Goreng Kerabu Mangga Ala Thai - Condiments & Hiasan ( Pes )
26.Set Siakap Masak Kicap Pedas Thai - Condiments & Hiasan ( Pes )
27.Set Talapia Goreng Rangup Sambal Kicap & Tempoyak Petai Pedas - Hiasan
28.Set Talapia Goreng Rangup Sambal Matah & Bumbu Padang - Hiasan
29.Set Talapia Masak Nyonya - Hiasan
30.Set Talapia Goreng Rangup Air Asam Kerisik & Sambal Pedas Daun Kemangi - Hiasan
31.Set Talapia Bakar Air Asam Kerisik & Sambal Pedas Daun Kemangi - Hiasan
32.Set Ketam Masak Kam Heong - Hiasan ( Pes )
33.Set Ketam Cili - Hiasan ( Pes )
34.Set Ketam Goreng Telor Masin - Hiasan ( Pes )
35.Set Ketam Goreng Masam Manis - Hiasan ( Pes )
35.Set Ketam , Udang , lala , Kupang Masak Shellout - Hiasan ( Pes ) ***
36.Set Ketam Masak Nyonya - Hiasan ( Pes )
37.Set Udang & Sotong Goreng Tepung Gebu - Sos Thai & Sos Seafood ( Buat Tepung & Sos )
38.Set Udang & Sotong Goreng Rangup - Sos Thai & Sos Seafood ( Buat Tepung & Sos)
39.Set Udang Butter - Sos Thai & Sos Seafood ( Pes & Sos )
40.Set Udang Masak DiRaja - Hiasan ( Pes )
Pelajar akan dapat :
1 x Sijil
Standardize Resepi
Tiada Caj Pengangkutan & Penginapan Dikenakan
Chef Obie & Team akan datang mengajar ke lokasi pelajar seluruh Semenanjung Malaysia
ke salah satu akaun pilihan
i- MAYBANK 151409098193
atas nama
Muhamad Gunawan Jamil
ATAU
Ke Akaun Syarikat MGJ CONSULTANCY
Bank Islam No akaun 12122010028739
Kemudian
Bukti Pembayaran Perlu Disimpan
p/s Anda wajib hubungi pihak chef obie atau wakil MGJ CONSULTANCY
di bawah ini sama ada melalui whatsapp atau call
Baki Yuran 30% Perlu diselesaikan Pada Hari kelas diadakan
Chef Obie MGJ CONSULTANCY
email : mgjconsultancyfile@gmail.com
gunawan.jamil@gmail.com
Berpengalaman menghidangkan menu-menu pelbagai jenis masakan tempatan dan luar negara , pastry , kek & Konfeksi untuk King Fadh Arab Saudi & Sultan Brunei juga VIP & VVIP Malaysia yang lain , juga merupakan anak didik Golden Hand Executive Pastry Chef Mahmod & Executive Chef William H Hewitt - Wimbledon , juga berpengalaman mengurus dan memasak untuk 20 , 000 pax & yang berkaitan dengan industri F&B







