CHEF OBIE & MGJ CONSULTANCY

CHEF OBIE & TEAM MGJ CONSULTANCY AKTIF MENGADAKAN KELAS / KURSUS MASAKAN PERNIAGAAAN DAN KOMERSIL POPULAR BERTESTIMONI SEJAK 2012 HINGGA KINI.
DI AMPANG , SELANGOR DAN DI BANGSAR KUALA LUMPUR.

MENJADI PILIHAN WARGA TEMPATAN , WARGA ANTARABANGSA DAN JABATAN KERAJAAN

MENJADI JURUCAKAP PELBAGAI PRODUK , PERUNDING F&B , PERUNDING MAKANAN , FOODSTYLIST , PENULIS JEMPUTAN / PHOTOSHOOT UNTUK MEDIA MASSA DAN ELETRONIK ,PERUNDING PENJUALAN HOTEL DAN RESORT JUGA PERUNDING HARTANAH DI MALAYSIA

HUBUNGI MGJ CONSULTANCY

017 2260719

017 2260719

017 2260719

email : mgjconsultancyfile@gmail.com & gunawan.jamil@gmail.com

obieber

Ahad, 18 Mei 2014

Buat Duit Dengan Tepung HairanKEPAKARAN KAMI ADALAH MENGHASILKAN TEPUNG KEK COKLAT MOIST DENGAN FORMULA YANG TAK MASUK AKAL!!

SATU-SATUNYA PELOPOR TEPUNG KEK YANG PERTAMA DI MALAYSIA YANG HANYA PERLU MENAMBAHKAN AIR DAN MINYAK MASAK SAHAJA BOLEH DI KUKUS ATAU DI BAKAR AKAN MENGHASILKAN SEBIJI KEK YANG SEDAP DI MULUT,TERASA DI TEKAK DAN BERGELORA DI JIWA.MASALAHNYA MASIH RAMAI YANG MASIH SUKA MEMBUAT KEK DENGAN SANGGUP MEMBAZIRKAN WAKTU DAN MENGOTORKAN DAPUR DENGAN PELBAGAI RESEPI UNTUK DI CUBA YANG RESULTNYA TAH JADI TAH TIDAK.JADI KENAPA PERLU BERSUSAH PAYAH SEDANGKAN PENYELESAIANNYA ADA DI DEPAN MATA! DENGAN TEPUNG HAIRAN KELUARAN MAMA D MOIST RECIPE RASAKAN LEDAKANNYA KERANA HASILNYA PASTI KESEDAPANNYA YANG TERSENDIRI!!PEJAM MATA PUN BOLEH BUAT BEB!!

Hubungi

PuanAzu

019 2912915 / WhatssAppTerima Kasih

Komen
0 Komen

Tiada ulasan:

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign