Obielicious

KELAS MASAKAN PERNIAGAAN POPULAR + TESTIMONI PELAJAR - Whatsapp 0172260719 / 016 9166010 ( HOT ! ) MENJADI PILIHAN BAKAL PENIAGA & USAHAWAN MAKANAN DI MALAYSIA , SINGAPORE, HONG KONG , MALDIVES , JEPUN , IRAN DAN INDONESIA.

FILE KIT + CD ROM PELBAGAI PERNIAGAAN BERASASKAN MAKANAN serta TESTIMONI PELANGGAN .

( hot ! ) DEMO MASAKAN,PENULIS JEMPUTAN, PHOTOSHOOT UNTUK MEDIA MASSA DAN ELETRONIK

Tempahan Katering Untuk Pelbagai Majlis / Pejabat & sebagainya - SKY CHE Katering Kuala Lumpur Hubungi Segera chef obie 017 2260719 , Puan Khurzaidah 019 6460409 Call @ whatsapp

bE mY Heartbeat..!

Ahad, 18 Mei 2014

Buat Duit Dengan Tepung HairanKEPAKARAN KAMI ADALAH MENGHASILKAN TEPUNG KEK COKLAT MOIST DENGAN FORMULA YANG TAK MASUK AKAL!!

SATU-SATUNYA PELOPOR TEPUNG KEK YANG PERTAMA DI MALAYSIA YANG HANYA PERLU MENAMBAHKAN AIR DAN MINYAK MASAK SAHAJA BOLEH DI KUKUS ATAU DI BAKAR AKAN MENGHASILKAN SEBIJI KEK YANG SEDAP DI MULUT,TERASA DI TEKAK DAN BERGELORA DI JIWA.MASALAHNYA MASIH RAMAI YANG MASIH SUKA MEMBUAT KEK DENGAN SANGGUP MEMBAZIRKAN WAKTU DAN MENGOTORKAN DAPUR DENGAN PELBAGAI RESEPI UNTUK DI CUBA YANG RESULTNYA TAH JADI TAH TIDAK.JADI KENAPA PERLU BERSUSAH PAYAH SEDANGKAN PENYELESAIANNYA ADA DI DEPAN MATA! DENGAN TEPUNG HAIRAN KELUARAN MAMA D MOIST RECIPE RASAKAN LEDAKANNYA KERANA HASILNYA PASTI KESEDAPANNYA YANG TERSENDIRI!!PEJAM MATA PUN BOLEH BUAT BEB!!

Hubungi

PuanAzu

019 2912915 / WhatssAppTerima Kasih

Komen
0 Komen

Tiada ulasan:

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign