Obielicious

BENGKEL SENI MASAKAN PERNIAGAAN BERSAMA CHEF OBIE - Whatsapp 0172260719 / 016 9166010 ( HOT ! ) KELAS MASAKAN DAN BAKING PERSENDIRIAN + TESTIMONI PELAJAR ( HOT !)

FILE KIT + CD ROM PELBAGAI PERNIAGAAN BERASASKAN MAKANAN serta TESTIMONI PELANGGAN .

( hot ! ) 24 EBOOK MASAKAN , KEK ,PASTRI DAN BAKERI CHEF OBIE UNTUK MALAYSIA , SINGAPURA , NEGARA BRUNEI DARUSSALAM & INDONESIA SILA WHATSAPP SEGERA 0172260719 FREE 3 EBOOK ( Harga dlm Ringgit Malaysia )
( hot ! ) PENULIS JEMPUTAN MAJALAH MASAKAN TEMPATAN & PHOTOSHOOT UNTUK MAJALAH & MEDIA MASSA / ELETRONIK

Tempahan Katering Untuk Pelbagai Majlis / Pejabat & sebagainya - SKY CHEF & KHUZRASA Katering Kuala Lumpur Hubungi Segera chef obie 017 2260719 , Puan Khurzaidah 019 6460409 Call @ whatsapp

bE mY Heartbeat..!

Khamis, 17 Julai 2014

Chef Obie di Malay Mail juga doa untuk Gaza Palestine juga di lubanan, syria,afghanistan, iraq & seluruh negara umat Islam


Assalammualaikum wbt,
Jumpa lagi pagi yang mulia ni...waaa nyaman rasenye..cuaca pagi yang dingin.
pix chef obie ni bukan tengah makan ..tengah tacap food untuk photoshoot...
simple photoshoot..maklumlah chef obie kan food stylist ...setakat tacap-tacap cket..tak mamam tau..kite puase..Alhamdulillah....

Hari ini chef obie ada berkongsi info dan 3 resepi dalam newspapaer Malay Mail.Insyaallah ada info yang boleh membantu anda menyediakan rendang ayam/ daging denagn 3 cara... Cara Tradisional.. Cara Chef Obie..Cara short cut nak cepat... heeee..yang pasti rasa rendang terjamin akan keasliannya..okay..
jadi tengah hari ini kepada warga kl & lembah klang please buy a malay mail news paper- this afternoon ! chef obie sharing a rendang recepi , the 3s diffrent ways to make it and very-very easy to you to prepare the rendang.....

Dalam pada chef war-warkan berita ni, chef juga ingin kite semua bersama -sama mendoakan akan kesajahteraan , dilindungkan dan dipelihara keselamatan saudara-saudara Islam kite seperti di GAZA palestin, Syrian dan dimerata dunia yang sedang dalam kesusahan dan menderita.Kite di Malaysia dalam bulan bulan puasa ni amat sempurna dan makmur rezeki, jadi apalah salahnya mengingati dan menghulurkan bantuan mengikut kemampuan, tabung-tabung untuk mereka juga banyak diwujudkan- derma lah ikut keikhlasan anda, pastikan yang betul salurannya.

"Ya Allah, bantulah muslimin dan pejuang Islam dalam petempurannya dengan Yahudi, Ya Allah bantulah kami untuk mengalahkan mereka di mana-mana sahaja, Ya Allah tunjukkanlah kepada mereka keajaiban kuasaMu, Ya Allah jadikanlah mereka boleh dibilang, dan bunuhlah mereka sebinasanya, dan janganlah engkau lepaskan mereka walau seorang. Ya Allah jadikanlah senjata dan harta mereka sebagai harta rampasan di tangan kaum Muslim, Ya Allah jadikanlah senjata mereka mengenai dada mereka sendiri, dan helah mereka mengenai tengkuk mereka, dan perancangan mereka penghancur mereka sendiri, Ya Allah jadikanlah para Malaikat membantu kaum Muslimin,Ya Allah tepatkanlah tembakan dan lontaran mereka.Amin 



Kepada mereka yang mengambil kesempatan daripada isu Gaza Palestine & sebagainya untuk mengaut keuntungan dengan menipu konon mengutip derma untuk mereka, sila hentikan anda seperti memakan darah daging saudara sendiri, Allah maha melihat ingat zaman sekarang Allah beri balasan kat dunia lagi..belum  yang kat sana lagi!on the spot okay!!!!anda juga boleh dilaknat!

Kepada anda semua diluar dana ..ada yang tengah hari melayari internet sebab nak mencari resepi masakan mahupun biskut... silakanlah..dalam blog chef obie ada resepi-resepi free aje yang boleh diikuti..malah ada juga resepi istimewa yang chef obie jual seperti ebook chef, apa pun ebook chef ibi akan berakhir penghujung Ramadhan ini.. jadi kepada nada yang belum memiliki..silalah miliki secepat yang boleh bagi mengelakkan sebarang kesulitan.














Terima Kasih

Komen
0 Komen

Tiada ulasan:

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign