Obielicious

BENGKEL MASAKAN PERNIAGAAN POPULAR MASAKINI 3 "S" BERSAMA CHEF OBIE MASAKAN PANAS SIZZLING ( 30 SEPTEMBER 2017 - Sabtu ) - Whatsapp 0172260719 / 016 9166010 ( HOT ! ) KELAS MASAKAN DAN BAKING PERSENDIRIAN + TESTIMONI PELAJAR ( HOT !)

FILE KIT + CD ROM PELBAGAI PERNIAGAAN BERASASKAN MAKANAN serta TESTIMONI PELANGGAN .

( hot ! ) 24 EBOOK MASAKAN , KEK ,PASTRI DAN BAKERI CHEF OBIE UNTUK MALAYSIA , SINGAPURA , NEGARA BRUNEI DARUSSALAM & INDONESIA SILA WHATSAPP SEGERA 0172260719 FREE 3 EBOOK ( Harga dlm Ringgit Malaysia )
( hot ! ) PENULIS JEMPUTAN MAJALAH MASAKAN TEMPATAN & PHOTOSHOOT UNTUK MAJALAH & MEDIA MASSA / ELETRONIK

Tempahan Katering Untuk Pelbagai Majlis / Pejabat & sebagainya - SKY CHEF & KHUZRASA Katering Kuala Lumpur Hubungi Segera chef obie 017 2260719 , Puan Khurzaidah 019 6460409 Call @ whatsapp

bE mY Heartbeat..!

Isnin, 13 April 2015

AMWAYonline : Deodorant 48 hours

Deodoran Bau Segar Antipeluh Berbuli BODY SERIES (100ml)

PRICE:RM29.00

POSTAGE:RM7.00(SEMENANJUNG)

                    RM10.00(SBH&SARAWAK)


Deodorant ni paling best saya penah guna.mmg harga nya sedikit mahal berbanding deodorant yang ada kat pasaran.tp isi kandungannya lagi banyak dari deodorant biasa dan tahan lama.kenapa tahan lama??ha ini yang best.sbb bila guna deodorant ni sapu sedikit je,layangkan sekali sahaja bebuli pada ketiak.tak perlu tenyeh banyk2 kali.tahan 48 jam ya.48 jam!!2 hari.walau pun dh mandi.still ketiak tak berpeluh lagi.yg paling best dia tak de alcohol.dibuat dari bahan semulajadi iaitu lichen.sy mmg tk bertukar dgn yang lain.ni paling best.

anda boleh cube kehebatan deodorant amway ni dengan ..ambil seulas bawang putih yang dilenyek dan sapu pada kulit tangan anda, kemudian ambil deodorant amway sapukan pada tempat bawang putih tu...jangan tak percaya..bau bawang putih terus hilang!

Syarat Dan Cara Pembelian / Pembayaran

1.Transfer Jumlah Pembelian ke akaun

MBB Muhamad Gunawan Jamil 151409098193 sama ada melalui maybank2u atau transfer melelaui ATM . Sila tunjuk resit sebagai bukti 

pembayaran ke whatsapp / SMS ke0172260719

2.Bayar hari ini , hantar hari ini / paid today delivery today - terma poslaju

3.Kos Postage Semenanjung : RM7.00Sabah & Sarawak : RM10.00

4.Jika termasuk kos Postage : Harga Deo RM29.00Kos Postage RM7.00Jumlah RM36.00 ( semenanjung )

Harga Deo RM29.00Kos Postage RM10.00Jumlah RM39.00 ( Sabah & Sarawak )



Terima Kasih

Komen
0 Komen

Tiada ulasan:

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign