CHEF OBIE & MGJ CONSULTANCY

CHEF OBIE & TEAM MGJ CONSULTANCY AKTIF MENGADAKAN KELAS / KURSUS MASAKAN PERNIAGAAAN DAN KOMERSIL POPULAR BERTESTIMONI SEJAK 2012 HINGGA KINI.
DI AMPANG , SELANGOR DAN DI BANGSAR KUALA LUMPUR.

MENJADI PILIHAN WARGA TEMPATAN , WARGA ANTARABANGSA DAN JABATAN KERAJAAN

MENJADI JURUCAKAP PELBAGAI PRODUK , PERUNDING F&B , PERUNDING MAKANAN , FOODSTYLIST , PENULIS JEMPUTAN / PHOTOSHOOT UNTUK MEDIA MASSA DAN ELETRONIK ,PERUNDING PENJUALAN HOTEL DAN RESORT JUGA PERUNDING HARTANAH DI MALAYSIA

HUBUNGI MGJ CONSULTANCY

017 2260719

017 2260719

017 2260719

email : mgjconsultancyfile@gmail.com & gunawan.jamil@gmail.com

obieber

Jumaat, 28 Februari 2020

Viral : Mee Rebus Johor Sedap Di Negeri Melaka - Kitchen Lola's Alor Gajah , Melaka

Viral : Mee Rebus Johor Sedap Di Negeri Melaka KITCHEN LOLA'S ALOR GAJAH , MELAKA

Salam Jumaat

Jom cuba tarik nafas dalam-dalam dan hembus...tarik..hembus buat ulang-ulang sebanyak yang boleh.InshaAllah semangat dan aura positif tu pasti akan terasa bila anda juga cuba mindsetkan sesuatu yang bersemangat !

Dikesempatan hari ini , chef obie ingin war-warkan lokasi kaki makan yang telah Viral KERANA KEENAKAN DAN KESEDAPAN MEE REBUS JOHOR ...sehingga jauh dan dekat juga ingin menikmati sendiri akan kesedapan hidangannya , tapi yang uniknya hidangan Negeri Johor ini bukan terletak di Johor akan tetapi ianya berada di Negeri Melaka , iaitu di Alor Gajah !

Korang pernah dengar KIOSK CUCUR UDANG ALOR GAJAH - KITCHEN LOLA'S ?
yang popular dengan aneka cucur di alor Gajah... kini KITCHEN LOLA'S pula mengikuti langkah mencuri perhatian kaki-kaki makan seluruh Negeri Melaka dan kaki Makan di Malaysia ini. Pelbagai golongan telah cuba menikmati MEE REBUS JOHOR KITCHEN LOLA'S , termasuk Mantan DSN Dato Seri Najib juga turun padang untuk menikmati hidangan istimewa ini.
Mantan DSN Dato Seri Najib menikmati Hidangan Utama Kitchen Lola's Iaitu Mee Rebus Johor, Sehingga ketitisan terakhir tanpa sisa ditinggalkan. Alhamdulillah cukup menggembirakan tukang masak dan pemilik Kedai Makan Mee Rebus ini iaitu Ummie atau Akak Lola's atau nama penuh beliau Umairah Binti Mohd Taha .
Kepekatan Kuah MEE REBUS JOHOR KITCHEN LOLA'S , dengan rasa rempah istimewa bersama rebusan udang dan daging lembu, lemak ubi keledek terbaik 100% menaikkan aroma kuah yang sungguh memikat selera sesiapa sahaja.Korang mesti wajib mencuba menu masakan yang disediakan Kak Lola's kite ni , Kerana pelanggan pelbagai kaum , jauh mahupun dekat malah dari Negeri Sembilan , Johor mahupun Singapore juga sampai di Kiosk Kitchen Lola's. 
Kalau korang berada di Alor Gajah , Pastikan singgah ke KIOSK CUCUR UDANG ALOR GAJAH- KITCHEN LOLA'S 


Istimewa..menu di KITCHEN LOLA'S ialah
Pasti menu Dan masakannnya yg sedap Dan mengancam tu yg menjadi pilihan kaki makan #jjcmmelaka Sebagai Tempoat Makan Sedap Di Negeri Melaka Tahun 2020 . Malah harganya juga amat berpatutan dan mengikut budget anda. Kalau dah makan di sini bolehlah sharingkan kesedepan dan keenakkannya bersama . 
Boleh juga Tapau atau bungkus !
Ingat Mee Rebus Johor kitchen Lola's Ingatlah akan kesedapan dan keenakkan Kuah Mee Rebusnya.....

Waktu Perniagaan : 
Isnin aje Tak bukak..lain Hari bukak..pagi ke Malam...😍😎😎🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜

 

Landmark:
Depan pasar besar Alor gajah
Bersebelahan Medan selera pasar menggong alor gajah
Tapak pasar Malam/pasar tani
Landmark:
Depan pasar besar Alor gajah
Bersebelahan Medan selera pasar menggong alor gajah
Tapak pasar Malam/pasar tani
Korang Jangan susah hati jika Tak jumpa juga lokasinya..bolehlah direct hubungi..
AKak Lola πŸπŸœπŸπŸœ
http://www.wasap.my/60193250842 Ummie atau Akak Lola
Follow Akak Lola di Facebook : Umairah Taha

Terima Kasih

Komen
0 Komen

Tiada ulasan:

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign