CHEF OBIE & MGJ CONSULTANCY

CHEF OBIE & TEAM MGJ CONSULTANCY AKTIF MENGADAKAN KELAS / KURSUS MASAKAN PERNIAGAAAN DAN KOMERSIL POPULAR BERTESTIMONI SEJAK 2012 HINGGA KINI.
DI AMPANG , SELANGOR DAN DI BANGSAR KUALA LUMPUR.

MENJADI PILIHAN WARGA TEMPATAN , WARGA ANTARABANGSA DAN JABATAN KERAJAAN

MENJADI JURUCAKAP PELBAGAI PRODUK , PERUNDING F&B , PERUNDING MAKANAN , FOODSTYLIST , PENULIS JEMPUTAN / PHOTOSHOOT UNTUK MEDIA MASSA DAN ELETRONIK ,PERUNDING PENJUALAN HOTEL DAN RESORT JUGA PERUNDING HARTANAH DI MALAYSIA

HUBUNGI MGJ CONSULTANCY

017 2260719

017 2260719

017 2260719

email : mgjconsultancyfile@gmail.com & gunawan.jamil@gmail.com

obieber

Jumaat, 11 September 2020

Antara Perniagaan Yang Menjadi Pilihan Peniaga Dan Usahawan Selepas PKP ( Perintah Kawalan Pergerakkan ) Ialah Kedai Pembekal Bahan Bakeri

 Antara Perniagaan Yang Menjadi Pilihan Peniaga Dan Usahawan Selepas PKP ( Perintah Kawalan Pergerakkan ) Ialah Kedai Pembekal Bahan Bakeri 

Tajuk diatas pasti membuat anda tertanya-tanya ,  Adakah ini hanya momokan atau tekaan semberono sahaja ? 

Pastinya TIDAK , Chef Obie Dan MGJ CONSULTANCY sebagai perunding telah lebih 6 tahun aktif berkongsi ilmu berkaitan Cara Membuka Perniagaan Pembekal Bahan Bakeri dalam bentuk FILE KITE DAN CD ROM ( Tahun 2020 bermula penggunaan PENDRIVE sebagai gantian CD ROM ) . Telah ramai yang memiliki FILE KIT ini dan membuka perniagaan Pembekal Bahan Bakeri Sendiri.

Jelas terbukti SEBELUM PKP juga permintaan yang agak baik menjadikan ia PRODUK EKSKLUSIF daripada Chef  Obie Dan MGJ CONSULTANCY.

Apatah lagi SELEPAS PKP , Pelbagai latarbelakang baik dari semenanjung Malaysia mahupun Sabah Dan Sarawak menghubungi pihak chef untuk mengetahui dan memilikinya.

Mengapa FILE KIT DAN PENDRIVE Mendapat Permintaan Yang Tinggi Selepas PKP ?


Kejayaan FILE KIT DAN PENDRIVE ASAS MEMBUKA PERNIAGAAN PEMBEKAL BAHAN BAKERI Membantu Usahawan Bahan Bakeri Membuka Perniagaan Sendiri bukan sesuatu yang baru , Pihak Chef Obie dan MGJ CONSULTANCY sentiasa mengupgradekan intipati file bersesuaian dengan perkembangan industri bahan bakeri terkini .

Anda yang berimpian dan berminat dengan perniagaan jenis pembekal bahan bakeri , tapi tidak tahu caranya , tidak tahu kos , tidak tahu bagaimana untuk mendapatkan bekalan produk bahan-bahan bakeri , jangan segan hubungi kami segera di talian Hot dibawah.

Tindakan pantas anda menjadikan impian anda satu kenyataan. 

Antara Contoh Testimoni TERBARU yang memiliki FILE KIT DAN PENDRIVE 

1. WAKE AND BAKE BAKERY STORE ( Di Buka ketika PKP berlaku )
Lokasi : Paka , Terengganu Darul Iman

2. VANILLA LAVENDER ( Di Buka Selepas PKP )
Lokasi : Pulau Indah , Pelabuhan Klang , Selangor Darul Ehsan3. MAWAR BAKING MART ( Di Buka Selepas PKP )
Lokasi : Taman Irama , Kuala Klawang , Jelebu Negeri Sembilan Darul Khusus
4. Bakal Ada 2 lagi kedai bahan bakeri Bakal Di Buka di Kota Kinabalu , Sabah dan juga 1 di Wilayah Persekutuan Putrajaya . Di Pihak Chef Obie sendiri amat sukacita berkongsi informasi kepada anda bakerz-bakerz kental , surirumah dan chef-chef di Seluruh Malaysia yang tercari-cari bahan mentah untuk memenuhi permintaan anda boleh rujuk kedai-kedai testimoni diatas ( sekiranya berdekatan ) mahupun kepada anda bakal usahawan pembekal bahan bakeri Sila Dapatkan Segera 
FILE KIT DAN PENDRIVE ASAS MEMBUKA PERNIAGAAN PEMBEKAL BAHAN BAKERI 2020

1. Anda boleh memiliki FILE KIT DAN PENDRIVE dengan cara penyerahan By Hand , Dan berjumpa dengan pihak kami setelah membeli @ membuat pembayaran.


2.Atau Anda boleh memiliki FILE KIT DAN PENDRIVE dengan cara postage / delivery sekiranya anda jauh daripada lokasi kami.
Pengasas FILE KIT DAN PENDRIVE ASAS MEMBUKA PERNIAGAAN PEMBEKAL BAHAN BAKERI ialah Muhamad Gunawan Hj Jamil a.k.a Chef Obie juga merupakan Founder MGJ CONSULTANCY yang aktif sejak 2012 membentuk dan membangunkan komuniti celik ilmu dalam industri dan berkaitan perniagaan makanan.


Terima Kasih

Komen
0 Komen

Tiada ulasan:

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign