CHEF OBIE & MGJ CONSULTANCY

CHEF OBIE & TEAM MGJ CONSULTANCY AKTIF MENGADAKAN KELAS / KURSUS MASAKAN PERNIAGAAAN DAN KOMERSIL POPULAR BERTESTIMONI SEJAK 2012 HINGGA KINI.
DI AMPANG , SELANGOR DAN DI BANGSAR KUALA LUMPUR.

MENJADI PILIHAN WARGA TEMPATAN , WARGA ANTARABANGSA DAN JABATAN KERAJAAN

MENJADI JURUCAKAP PELBAGAI PRODUK , PERUNDING F&B , PERUNDING MAKANAN , FOODSTYLIST , PENULIS JEMPUTAN / PHOTOSHOOT UNTUK MEDIA MASSA DAN ELETRONIK ,PERUNDING PENJUALAN HOTEL DAN RESORT JUGA PERUNDING HARTANAH DI MALAYSIA

HUBUNGI MGJ CONSULTANCY

017 2260719

017 2260719

017 2260719

email : mgjconsultancyfile@gmail.com & gunawan.jamil@gmail.com

obieber

Rabu, 21 Oktober 2020

SENARAI KEDAI BAHAN BAKERY TERDEKAT ANDA TAHUN 2020

SENARAI KEDAI BAHAN BAKERY TERDEKAT ANDA TAHUN 2020 

Sokongan Padu Untuk Pemilik KEDAI BAHAN BAKERI di era PENDEMIK & peniaga bakerz2 online dan offline .

Lokasi kedai bahan bakeri seperti di Putrajaya , Jelebu Negeri Sembilan , Pulau Indah Pelabuhan Klang , Paka Terengganu & Ketereh , Kota Bharu Kelantan
🥧🍿🍰🎂🧁🍫🍪🍩🍕🍞🥐🥖🥞


1.✔️
Butter vanilla putrajaya2.✔️
Mawar Baking Mart Jelebu N93.✔️
Vanilla Lavendar Pulau Indah Pelabuhan Klang4.✔️
Wake n Bake Bakery Store ,Paka Terengganu5.✔️
Koko Manis Trading Ketereh , Kota Bharu KelantanChef Obie Dan MGJ CONSULTANCY sebagai perunding telah lebih 6 tahun aktif berkongsi ilmu berkaitan Cara Membuka Perniagaan Pembekal Bahan Bakeri dalam bentuk FILE KIT DAN CD ROM ( Tahun 2020 bermula penggunaan PENDRIVE sebagai gantian CD ROM ) . Telah ramai yang memiliki FILE KIT ini dan membuka perniagaan Pembekal Bahan Bakeri Sendiri.

Jelas terbukti SEBELUM PKP juga permintaan yang agak baik menjadikan ia PRODUK EKSKLUSIF daripada Chef Obie Dan MGJ CONSULTANCY.

Apatah lagi SELEPAS PKP , Pelbagai latarbelakang baik dari semenanjung Malaysia mahupun Sabah Dan Sarawak menghubungi pihak chef untuk mengetahui dan memilikinya.

Kejayaan FILE KIT DAN PENDRIVE ASAS MEMBUKA PERNIAGAAN PEMBEKAL BAHAN BAKERI Membantu Usahawan Bahan Bakeri Membuka Perniagaan Sendiri bukan sesuatu yang baru , Pihak Chef Obie dan MGJ CONSULTANCY sentiasa mengupgradekan intipati file bersesuaian dengan perkembangan industri bahan bakeri terkini .

Anda yang berimpian dan berminat dengan perniagaan jenis pembekal bahan bakeri , tapi tidak tahu caranya , tidak tahu kos , tidak tahu bagaimana untuk mendapatkan bekalan produk bahan-bahan bakeri , jangan segan hubungi kami segera di talian Hot dibawah.

Tindakan pantas anda menjadikan impian anda satu kenyataan.

Hubungi Hotline

0172260719 Chef Obie
0169166010 Nesa PA Chef Obie
0137326939 Abang Fad Assistant Chef Obie

http://chefgunawanmalaysia.blogspot.com/p/blog-page_17.html…
FILE KIT ASAS MEMBUKA PERNIAGAAN PEMBEKAL BAHAN BAKERIFILE KIT DAN PENDRIVE ASAS MEMBUKA PERNIAGAAN PEMBEKAL BAHAN BAKERI 2020

1. Anda boleh memiliki FILE KIT DAN PENDRIVE dengan cara penyerahan By Hand , Dan berjumpa dengan pihak kami setelah membeli @ membuat pembayaran.


2.Atau Anda boleh memiliki FILE KIT DAN PENDRIVE dengan cara postage / delivery sekiranya anda jauh daripada lokasi kami.
Pengasas FILE KIT DAN PENDRIVE ASAS MEMBUKA PERNIAGAAN PEMBEKAL BAHAN BAKERI ialah Muhamad Gunawan Hj Jamil a.k.a Chef Obie juga merupakan Founder MGJ CONSULTANCY yang aktif sejak 2012 membentuk dan membangunkan komuniti celik ilmu dalam industri dan berkaitan perniagaan makanan.

#chefobie #chefobiecrew #mgjconsultancy #filekit #filekitpembekalbahanbakeri2020 #bukakedaibahanbakeri

#kedaibahanbakeri #pembekalbahanbakeri #bakerysupplies #bakerysupplier #malaysiabakerysupplies #filekitpembekalbahanbakeri #chefobie #chefobiecrew #mgjconsultancy


Terima Kasih

Komen
0 Komen

Tiada ulasan:

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign