Obielicious

BENGKEL SENI MASAKAN PERNIAGAAN BERSAMA CHEF OBIE - Whatsapp 0172260719 / 016 9166010 ( HOT ! ) KELAS MASAKAN DAN BAKING PERSENDIRIAN + TESTIMONI PELAJAR ( HOT !)

FILE KIT + CD ROM PELBAGAI PERNIAGAAN BERASASKAN MAKANAN serta TESTIMONI PELANGGAN .

( hot ! ) 24 EBOOK MASAKAN , KEK ,PASTRI DAN BAKERI CHEF OBIE UNTUK MALAYSIA , SINGAPURA , NEGARA BRUNEI DARUSSALAM & INDONESIA SILA WHATSAPP SEGERA 0172260719 FREE 3 EBOOK ( Harga dlm Ringgit Malaysia )
( hot ! ) PENULIS JEMPUTAN MAJALAH MASAKAN TEMPATAN & PHOTOSHOOT UNTUK MAJALAH & MEDIA MASSA / ELETRONIK

Tempahan Katering Untuk Pelbagai Majlis / Pejabat & sebagainya - SKY CHEF & KHUZRASA Katering Kuala Lumpur Hubungi Segera chef obie 017 2260719 , Puan Khurzaidah 019 6460409 Call @ whatsapp

bE mY Heartbeat..!

Rabu, 30 Januari 2013

Majalah Aroma Febuari 2013 telah berada di pasaran

Majalah Aroma keluaran bulan febuari telah berada di pasaran sila dapatkan sekarang, di kedai-kedai majalah berhampiran anda, tidak kira di kedai mamak , my news, news plus, borders dan lain-lain lagi, Isu kali ini Kek rekaan Chef Obie terpilih untuk menjadi Cover majalah Aroma, Terima Kasih kerana memilih kek rekaan Chef Obie.. Peace Yaow!heeee... - Chef Obie telah menyediakan beberapa jenis kek, roti dan kuih.. Kek Pelangi menjadi pilihan, foundant 3D kek Limau mandarin, kek foundant pelangi , Roti arang bersama kacang walnut dan bijirin serta Kuih dari negara matahari terbit Mochi..anda boleh mencuba resepi-resepi menarik ini. juga daripada Chef Marina Mustafa , blogger masakan, tukang masak dan chef -chef hebat yang lain...pelbagai resepi masakan kampung, barat tersedia..,Majalah aroma juga boleh didapati di Singapura dan negara Brunei darus salam. Peace Yaow.. my silver love , peace and respect..

Terima Kasih

Komen
0 Komen

Tiada ulasan:

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign