Masakan Gerai , Restauran , Katering dan Hotel :
Modul Masakan Lauk Pauk Berasaskan Ayam ( local )
Pilihan :
Ayam Masak Rendang
Ayam Masak Kari ( India Selatan/ India Utara )
Ayam Masak Kicap
Ayam Masak Kalio
Ayam Masak Merah
Ayam Masak Tomato
Ayam Masak Paprik
Ayam Masak Lemak / Lemak Cili Api
Asam Pedas Ayam ( Johor / Melaka )
Ayam Goreng Berempah
Ayam Masak Kalio
Ayam Masak Hijau
Ayam Masak Sambal
Ayam Masak Tiram
Ayam Masak Berlada
Ayam Masak Masam Manis
Semur Ayam Bumbu Merah
Semur Ayam Bumbu Gurih
Ayam Masak Madu
Ayam Masak Merah Madu
Ayam Masak Ungkep
Ayam Masak Ketuk / Berempah
Ayam Masak Kuzi
Ayam Masak Betutu ( Bali )
Ayam Masak Halia
Ayam Masak Mentega
Sup Ayam Mamak
Sup Ayam Melayu
Ayam Pandan
Merujuk Menu diatas- Pelajar perlu memilih 8 jenis masakan.
8 jenis masakan yang telah dipilih perlu diberitahu kepada
chef.
Tenaga Pengajar : Chef Obie
Masa : 11 pagi hingga 3 petang
Tarikh : Hubungi Hotline 017 2260719 untuk menetapkan tarikh kelas.
Kelas diadakan Isnin Hingga Khamis , Sabtu dan Ahad.
Hanya Public Holiday dan Hari Jumaat Tiada Kelas Masakan.
Terbuka Dan Tiada Had Umur
Yuran @ Fee kelas : Hubungi 017 2260719
Sijil Kehadiran akan diberi kepada peserta.
KEPERLUAN : Pelajar perlu membawa Apron sendiri , Alat Tulis ,
Tuala dapur
TEMPAHAN KELAS : Untuk menempah kelas persendirian chef Obie .
Hubungi talian 017- 2260719 atau email ke gunawan.jamil@gmail.com ,
\ untuk menetapkan Tarikh kelas dan Masa Kelas ,
Deposite Yuran Kelas RM xxx perlu dimasukkan ke
Akaun MBB Maybank Muhamad Gunawan Jamil
Nombor Akaun 151409098193
LOKASI KELAS : Merdeka Villa, Ampang ( landmark- Spectrum Mall )