CHEF OBIE & MGJ CONSULTANCY

CHEF OBIE & TEAM MGJ CONSULTANCY AKTIF MENGADAKAN KELAS / KURSUS MASAKAN PERNIAGAAAN DAN KOMERSIL POPULAR BERTESTIMONI SEJAK 2012 HINGGA KINI.
DI AMPANG , SELANGOR DAN DI BANGSAR KUALA LUMPUR.

MENJADI PILIHAN WARGA TEMPATAN , WARGA ANTARABANGSA DAN JABATAN KERAJAAN

MENJADI JURUCAKAP PELBAGAI PRODUK , PERUNDING F&B , PERUNDING MAKANAN , FOODSTYLIST , PENULIS JEMPUTAN / PHOTOSHOOT UNTUK MEDIA MASSA DAN ELETRONIK ,PERUNDING PENJUALAN HOTEL DAN RESORT JUGA PERUNDING HARTANAH DI MALAYSIA

HUBUNGI

017 2260719 CHEF OBIE

016 9166010 P.A NESA

013 7326939 FAD KADEEN .

Follow Instagram @chef_obie_official & @mgj_consultancy

obieber

Khamis, 28 Julai 2022

KURSUS / KELAS UNTUK BAKAL PESARA 2022/23

KURSUS / KELAS UNTUK BAKAL PESARA 2022/23

Kepada anda bakal pesara atau wakil syarikat yang sedang mencari sesuatu yang istimewa untuk dihadiahkan kepada pekerja anda yang tidak lama lagi akan menamatkan perkhidmatannya.

Di sini mungkin jawapan yang paling tepat untuk memenuhi apa yang anda inginkan.

Boleh terus hubungi Chef Obie Dan Team MGJ CONSULTANCY yang berpengalaman menganjurkan program untuk bakal pesara sejak 2018 hingga kini.

http://www.wasap.my/60172260719 Chef Obie ( Pengasas )
http://www.wasap.my/60137326939 Abang Fad Assistant Chef Obie

Anda boleh rujuk link Program Bakal Pesara Chef Obie kongsikan ini di bawah :
KURSUS DAN PROGRAM UNTUK BAKAL PESARA - Kelas Masakan Perniagaan , Baking & Komersial Bertestimoni Ini Mempunya Lebih 50 Pilihan

Kelas Masakan Perniagaan - Bakal Pesara
Selesai dengan jayanya ,
Bermula 10 pagi hingga 6 petang .

Fokus tetap fokus dgn task yg diberi tapi suasana tetap happy sepanjang kelas berlangsung . Terima kasih kepada Kak Shu & Sabrina.
Pilihan kali ini
Personal Baking - Assorted Sweet Buns + Pizza & DonutPeserta program bakal bersara begitu teruja , selain pihak kami juga memastikan keselesaan dan keseselamatan peserta sepanjang program berlangsung . Peserta program dibenarkan membawa seorang wakil ( anak atau pasangan ) bagi membantu juga memberi sokongan serta galakkan .

InshaAllah sekiranya anda baru terlihat info ini , dan anda pula hanya tinggal sebulan lagi untuk bersara ,jangan gusar kerana anda masih sempat untuk beritahu majikan anda berkenaan program ini dan minta sokongan majikan anda untuk anda turut serta dalam masa terdekat.

Di ulang sekali lagi , Anda Boleh terus hubungi Chef Obie Dan Team MGJ CONSULTANCY yang berpengalaman menganjurkan program untuk bakal pesara sejak 2018 hingga kini.

http://www.wasap.my/60172260719 Chef Obie ( Pengasas )
http://www.wasap.my/60137326939 Abang Fad Assistant Chef Obie

terdekat.Kita sambung lihat gambar-gambar candid dari program Bakal pesara yang dipilih sendiri oleh beliau iaitu Puan Kak Shu di temani anak yang setia memberi sokongan kepada ibunya.

Terima Kasih

Komen
0 Komen

Tiada ulasan:

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign