CHEF OBIE & MGJ CONSULTANCY

CHEF OBIE & TEAM MGJ CONSULTANCY AKTIF MENGADAKAN KELAS / KURSUS MASAKAN PERNIAGAAAN DAN KOMERSIL POPULAR BERTESTIMONI SEJAK 2012 HINGGA KINI.
DI AMPANG , SELANGOR DAN DI BANGSAR KUALA LUMPUR.

MENJADI PILIHAN WARGA TEMPATAN , WARGA ANTARABANGSA DAN JABATAN KERAJAAN

MENJADI JURUCAKAP PELBAGAI PRODUK , PERUNDING F&B , PERUNDING MAKANAN , FOODSTYLIST , PENULIS JEMPUTAN / PHOTOSHOOT UNTUK MEDIA MASSA DAN ELETRONIK ,PERUNDING PENJUALAN HOTEL DAN RESORT JUGA PERUNDING HARTANAH DI MALAYSIA

HUBUNGI

017 2260719 CHEF OBIE

016 9166010 P.A NESA

013 7326939 FAD KADEEN .

Follow Instagram @chef_obie_official & @mgj_consultancy

obieber

Khamis, 28 Julai 2022

KELAS MASAKAN BULAN OGOS : KELAS MINI 1000 TIDAK FAIL ( Eksklusif Dan Terhad )

KELAS MASAKAN BULAN OGOS

KELAS MINI 1000 TIDAK FAIL ( Eksklusif Dan Terhad )

Eksklusif Bulan Kemerdekaan 

( Waktu Terhad Limited Sepanjang Bulan Kemerdekaan - August / Ogos)


Salam Jumaat Sahabat Chef Obie , 

Kepada anda yang telah biasa hadir dalam kelas-kelas atau kursus anjuran Pihak Chef Obie sejak tahun 2012 hingga kini pasti anda sedia maklum akan keistimewaan , kelebihan kelas bercirikan sukatan perniagaan dari segi intipati penyediaan awal produk hingga akhir untuk jualan dan penyimpanan . Harga atau Yuran juga bersesuaian dengan Subjek yang di tawarkan diantara RM2000 hingga RM3000 seorang. 

Kini julung kalinya pihak Chef berbesar hati untuk berkongsi ilmu pada harga yuran mampu milik iaitu RM1000 seorang dengan intipati perniagaan dalam modul mini. Tiada tekanan mahupun stress sepanjang kelas berlangsung.

Fees RM1000 Utk Setiap 1 Pilihan Kelas ❤

1.Tidak Fail Karipap Sardin & Kentang Hj Hussin

2.Tidak Fail Donut Pandan Gula Bob Jalil

3.Tidak Fail Cakoi , Baby Cakoi & Kaya Pandan Abam Janggut

4.Tidak Fail Bee Hoon Goreng Aunty Siew Lin

5.Tidak Fail Nasi Goreng Hotel & Pasar Malam

6.Tidak Fail Pau Kelapa Makcik Kiah

7.Tidak Fail Roti Benggali Bai Singh

8.Tidak Fail Vadai & Coconut Chutney Adik Manis

9.Tidak Fail Cucur Udang , Cucur Jagung & Sos Cili Kassim Selamat

10.Tidak Fail Roti John Abang Sayang

11.Tidak Fail Gorengan Jalanan Wak Raden ( Pisang , Keledek , Sukun & berkaitan )

12.Tidak Fail Ayam Goyeng Singget Kanopi


Tenaga Pengajar Profesional : Chef Obie ( Chef Profesional )


( Berpengalaman menghidangkan menu-menu masakan , pastry & kek untuk King Fadh Arab Saudi & Sultan Brunei juga VIP & VVIP Malaysia juga merupakan anak didik Golden Hand Executive Pastry Chef Mahmod & Executive Chef William H Hewitt )

Lokasi : Merdeka Villa ,
Jalan Merdeka , Ampang

Landmark : Spectrum Mall
Berdekatan - LRT Cahaya , LRT Ampang ( 10-15 minit dari KLCC )
Masa : Setiap jenis kelas akan bermula pada pukul 9 pagi

Tarikh Kelas : Setiap Hari Kelas Diadakan Kecuali Hari Jumaat. Pelajar Boleh Pilih Sendiri Tarikh Dan Harinya.

Kelas : One day Course @ Kelas Sehari & Fully Hands On ( Sepenuhnya pelajar akan membuat sendiri memasak secara praktikal atas seliaan dan tunjuk ajar daripada chef profesional )

Peri Penting Untuk Pelajar : Pelajar WAJIB membuat dan menunjukkan RTK sehari sebelum kelas diadakan .

Keperluan : Pelajar hanya perlu membawa alat tulis dan apron sahaja , face mask dan sanitizer disediakan oleh pihak Chef Obie / MGJ CONSULTANCY.

Pelajar akan menerima 1 x Sijil ( no.siri )

Pelajar Wajib Membuat Pembayaran DEPOSIT 70% daripada Jumlah Penuh Yuran
ke salah satu akaun pilihan

i- CIMB 7619121286

ii- MAYBANK 151409098193

iii- BSN 14005-41-00008021-7

atas nama
Muhamad Gunawan Jamil
ATAU

Ke Akaun Syarikat MGJ CONSULTANCY
Bank Islam No akaun 12122010028739

Kemudian
Bukti Pembayaran Perlu Disimpan

p/s Anda wajib hubungi pihak chef obie atau wakil MGJ CONSULTANCY
di bawah ini sama ada melalui whatsapp atau call

Baki Yuran 30% Perlu diselesaikan Pada Hari kelas diadakan

Hubungi MGJ CONSULTANCY


Terima Kasih

Komen
0 Komen

Tiada ulasan:

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign