Obielicious

BENGKEL SENI MASAKAN PERNIAGAAN BERSAMA CHEF OBIE - KEK/COKLAT/3D/BROWNIES/COOKIES/ENERGY BARS ( 28 OKTOBER 2017 - Sabtu ) - Whatsapp 0172260719 / 016 9166010 ( HOT ! ) KELAS MASAKAN DAN BAKING PERSENDIRIAN + TESTIMONI PELAJAR ( HOT !)

FILE KIT + CD ROM PELBAGAI PERNIAGAAN BERASASKAN MAKANAN serta TESTIMONI PELANGGAN .

( hot ! ) 24 EBOOK MASAKAN , KEK ,PASTRI DAN BAKERI CHEF OBIE UNTUK MALAYSIA , SINGAPURA , NEGARA BRUNEI DARUSSALAM & INDONESIA SILA WHATSAPP SEGERA 0172260719 FREE 3 EBOOK ( Harga dlm Ringgit Malaysia )
( hot ! ) PENULIS JEMPUTAN MAJALAH MASAKAN TEMPATAN & PHOTOSHOOT UNTUK MAJALAH & MEDIA MASSA / ELETRONIK

Tempahan Katering Untuk Pelbagai Majlis / Pejabat & sebagainya - SKY CHEF & KHUZRASA Katering Kuala Lumpur Hubungi Segera chef obie 017 2260719 , Puan Khurzaidah 019 6460409 Call @ whatsapp

bE mY Heartbeat..!

Khamis, 14 Julai 2016

Album Lama Chef Obie Dan Akademi Laut Malaysia ( ALAM )


Dalam pada mood masih berhari raya ..bila chef obie dapat panggilan telefon daripada teman-teman dan sahabat sewaktu belajar bersusah payah bersama...terus mencari gambar-gambar lama dalam album lama....gigih tu

Disininya..bermula sebuah cerita..

Rekrued di ALAM atau lebih dikenali sebagai AKADEMI LAUT MALAYSIA
Rutin Dipenuhi Displin Yg Ketat!
Bersama Teman-teman Terpilih Berjuang Disini
Mencari & Mencipta Hala Tuju Karier..
"Terasa aku ni mcm paling pendek kalau bergambar dgn teman-teman...kalau korang yg tengok dalam gambar ada yg kenal sila lah bagi tau aku 
😊
,sampaikan batch yg ke berapa pun aku lupa... nampak sangat dimamah usia
😂😂😂
"



Kualiti gambar memang out...zaman tu tak ada smartphone..kite orang guna kamera canon yg berkodak film...kodak film habis aje tak dapat nak bergambar sakan macam sekarang ni...Tapi Value gambar ni amat berharga tau...

P.O Soya & aku



P.O Soya & Aku..banyak gambar aku dgn soya sebab.. kawan paling rapat diALAM


Aku...yg biasa biasa ...Tak tinggi sangat tak rendah sangat tak berapa nak berat...tak berapa nak ensem..tak berapa nak sweet ...( boleh Join group Nasyid ni..)


Ni lepas gambar lepas exam practical...


Praktical Memasak di Galley tu biasa... dan gambar ni masa aku tengah final exam western cooking


Aku ngan teman-teman CR ( Catering Ratings ) sebenarnye..aku rendah aje ni..aku jinjit kaki supaya nampak tinggi..hahahahaa
dari kiri aku -Ceduk , wowong , badak , sopak, kak jah ( staff ALAM )  , cekam dan soya









Terima Kasih

Komen
0 Komen

Tiada ulasan:

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign